Konya’da yaşlı adamın cesedini kuyuya atmışlar!

Konya’da yaşlı adamın cesedini kuyuya atmışlar!

Konya’da dün geceden bu yana aranan bir kişinin cesedi, Derbent ilçesinde kuyuda bulundu. Jandarmanın 4 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Osman Karayel’den, dün geceden buyana haber alamayan yakınları, aramalarına rağmen yaşlı adamı bulamayınca Jandarma’dan yardım istedi. 

İhbarla harekete geçen Jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu, bugün akşam saatlerinde, Derbent ilçesindeki bir kuyuda Karayel’in cesedi bulundu. Olayla ilgili 4 kişi gözlatına alındı.

Araştırmayı derinleştiren jandarma, Ilgın-Derbent yolunda Dığrak Mahallesi girişinde yürüyen Karayel'e bir otomobilin çarptığını belirledi. Otomobilin plakasından yapılan araştırmada sürücünün İ.G. olduğu saptandı. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonla İ.G. yakalanarak gözaltına alındı. 

 

ÖNCE ÇARPTI, SONRA SU KUYUSUNA ATTI

 

İ.G.'nin, jandarmadaki ifadesinde, otomobilde 2 arkadaşı ile birlikte olduğunu söyleyip, Karayel'e çarptıklarını itiraf ettiği, Karayel'in öldüğünü anlayınca olay yerinden kaçtıklarını ve ardından yanına bir akrabasını alarak tekrar olay yerine gelip, Karayel'in cesedini yakınlardaki bir su kuyusuna attıklarını anlattığı öğrenildi. 

 

4 KİŞİ GÖZALTINDA

 

Jandarma İ.G. ile birlikte iki arkadaşı ve akrabasını da gözaltına alırken, ifadesi doğrultusunda su kuyusuna gitti. Burada yapılan aramada Karayel'in cesedine ulaşıldı. Ceset, kuyudan çıkartılıp, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Şüphelilerin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.