Konya'da ucuz et kampanyası başladı! Bugün ve yarın 169 liraya satılacak

Konya'da ucuz et kampanyası başladı! Bugün ve yarın 169 liraya satılacak

Konya ve Türkiye genelinde et fiyatlarına gelen dev zamların ardından bazı markalar indirim kararı aldı. Son olarak Konya'nın en güvenilir markalarından birisi dana kuşbaşı ve dana kıymaya dev indirim kararı aldı. Dana kuşbaşının paketi sadece 169 lira.

Türkiye'de ekonomik krizin etkileriyle enflasyon zirveyi gördü. Bu süreçte özellikle gıda ve gıda ürünlerine defalarca zam uygulandı. Vatandaş bu zamların hızına yetişemiyor. Neredeyse her hafta ürünlerin etiket fiyatı değişiyor. Son yıllarda en çok zam gelen ürün grubu ise et oldu.

et-ve-et-urunleri.jpg

Et ve et ürünlerine maliyet artışı gerekçesiyle defalarca zam uygulandı. Son zamlarla birlikte Konya'da 1 kilo dana kıymanın fiyatı 500 liraya, 1 kilo dana kuşbaşının fiyatı ise 600 liraya dayandı. Kırmızı et yiyemeyen vatandaş çareyi beyaz ette buldu.

kiyma-333.jpg

Talep artınca tavuk fiyatlarına gelen zamlara da vatandaş tepki gösterdi. Şuan 1 kilo dana bonfilenin fiyatı 200 lirayı buldu. Sırf bu yüzden Konya ve Türkiye genelinde yaşayan milyonlarca insan ucuz et satan mağazaları araştırıyor.

et.jpg

Kısa süre önce satış noktalarıyla vatandaşın takdirini kazanan Konya markası yeni kampanya düzenledi. Konya'da 38 yıldır üretim yapan Akşeker markası kısa süre önce 2 noktaya satış mağazası açtı. Yaptığı kampanyalarla vatandaşa uygun fiyata et ve et ürünleri satan marka takdir kazandı.

konyada-bu-kurum-2-milyon-liralik-motorin-satin-alacak.png

Son olarak bugün ve yarın geçerli olacak büyük kampanyaya imza atan Akşeker detayları paylaştı. Buna göre, 400 gram dana kuşbaşı sadece 169 liraya, 400 gram dana kıyma ise sadece 159 liraya satılıyor. Piyasadan çok daha ucuza satışa sunulan ürünlere vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi