Konya'da bu dükkanlar çok ucuza kiraya verilecek! Ayda sadece 1000 TL

Konya'da bu dükkanlar çok ucuza kiraya verilecek! Ayda sadece 1000 TL

Konya ve Türkiye genelinde kira fiyatlarına dev zamlar uygulandı. Son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi bazı dükkanları kiraya vereceğini duyurdu. Ayda 1000 TL'den başlayan fiyatlarla kiraya verilecek dükkanlar dikkat çekiyor.

Türkiye'de ekonomik koşulların zorlaşmasıyla a'dan z'ye her şeye defalarca zam geldi. Enflasyondan dolayı en çok zammın uygulandığı sektör ise gayrimenkul sektörü oldu. Ev ve dükkan fiyatlarına maliyet artışı gerekçesiyle dev zamlar yansıtıldı. Doğal olarak mülk sahipleri de gayrimenkullerine ekstra kira zamlarını yansıttı.

dukkan.jpg

Konya'da en ucuz dairenin kirası 10 bin TL'den başlıyor. En ucuz dükkan kiraları da ayda 10 bin TL civarında. Zaman zaman kentte belediyeler bünyelerinde yer alan gayrimenkulleri ucuza kiraya veriyor. Son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi çok uygun fiyata dükkan kiraya vereceğini duyurdu.

kira-333.jpg

İhaleye çıkan belediye, bünyesinde yer alan 4 gayrimenkulü kiraya verecek. Listede yer alan 70 metrekare dükkanın kirası ise yıllık 12 bin TL, aylık 1000 TL olarak belirlendi. Konya'nın Beyşehir ilçesinde yer alan dükkanın kirasının çok uygun olması dikkat çekti. İhale sonucunda en yüksek teklifi veren dükkanı kiralamaya hak kazanacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kiraya verilecek dükkanlar şu şekilde:

adsiz.jpg

Kaynak:Haber Merkezi