Konya’da bir süpermarket daha devren satışa çıktı! Fiyatı 7,5 milyon TL

Konya’da bir süpermarket daha devren satışa çıktı! Fiyatı 7,5 milyon TL

Selçuklu Kılınçarslan Mahallesi'nde hizmet veren Gross Bu Market, devren satışa çıktı. Market için 7 milyon 500 bin TL para istendi. Dükkânın satışının gerekçesinin ise 'personel sıkıntısı' olduğu öğrenildi

Konya'da farklı gerekçelerden ötürü marketler satışa çıkıyor. Bunlara yeni biri daha eklendi. Selçuklu Kılınçarslan Mahallesi'nde hizmet veren Gross Bu Market, satış için ilana çıktı. Marketin devren satılık olduğu ilanda yazıldı. 400 metrekarelik marketin ısıtmasının ise merkezi olduğu belirtildi.

market-4444.jpg

Takasa kapalı olan marketin neden satılığa çıkarıldığı merak edilirken, ayrıntısına Merhaba Gazetesi ulaştı. İlana marketi satın alacak kişilere tavsiyede bulunulan bir yazı da eklendi. “Markete ekip sıkıntısı olmayan arkadaşların talip olmasını tavsiye ederim” denildi.

3-6.png

İŞLERİMİZ GÜZEL ANCAK PERSONEL YETERSİZLİĞİ CANIMIZI SIKTI!

Merhaba Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre market, ekonomik şartlardan değil, personel satışından satılığa çıkarıldı. Market yetkilileri, hesaplarının hepsinin açık, şeffaf olduğunu söyledi.

market.webp

Müşteri potansiyellerinin iyi olduğunu aktaran market yetkilileri, “İşlerimiz de güzel” dedi. Personel bulma ve çalıştırma konusunda çok mağduriyet yaşadıklarını söyleyen market yetkilileri, ayrıca şunları belirtti: “Personel bulma konusunda gerçekten çok sıkıntı yaşadık. İlana çıkıyoruz, eleman geliyor, bir gün sonra işi bırakıyor. Hayvansal gıda reyonuna işçi alıyoruz, peynir hakkında bilgi veremiyor. Bu durum canımızı çok sıktı. Biz de marketi satılığa çıkardık.” Toplam 400 metrekare olan marketin 300 metrekaresinin giriş, 100 metrekaresinin de depo olduğu belirtildi.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum