Konya yolundaki meşhur AVM icradan satışa çıkarıldı! Fiyatı 2,5 milyar TL

Konya yolundaki meşhur AVM icradan satışa çıkarıldı! Fiyatı 2,5 milyar TL

Türkiye ekonomisindeki kötü gidişata bağlı olarak birçok şirket sıkıntı yaşıyor. Son olarak Ankara'da Konya yolunda yer alan dev AVM icradan satışa çıkarıldı. AVM'nin fiyatı 2,5 milyar TL olarak belirlendi.

Türkiye genelinde ekonomik koşullara bağlı olarak birçok şirket el değiştiriyor. Bazıları ise icradan satışa çıkarılıyor. Son olarak Ankara'da Konya yolunda yer alan dev AVM satışa çıkarıldı. Söz konusu AVM'NİN özellikleri dikkat çekiyor.

avm-2.jpg

Ankara Çankaya'da bulunan ve şehrin en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Taurus AVM, icradan satışa çıkarılıyor. 140 mağazayı kapsayan dev AVM için belirlenen bedel ise 2 milyar 482 milyon TL. İcradan satış ihalesi önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak.

avm-3.jpg

ANKARA'NIN EN BÜYÜK AVM'LERİ ARASINDA

2013 yılında hizmete giren Taurus AVM, 26 dönüm arazi üzerine kurulu ve 140 mağazaya ev sahipliği yapıyor. Ankaralı Ensari Ailesi ile ABD merkezli Taurus Investment ortaklığı tarafından inşa edilen AVM, şehrin en prestijli alışveriş merkezlerinden biri olarak kabul ediliyor.

avm.jpg

ZİRAAT BANKASI SATILMASINI İSTEDİ

Ankara Gayrimenkul İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan AVM'nin icradan satışını Ziraat Bankası'nın talep ettiği belirtildi. İcra dosyasına göre borçlu konumda ise Taurus Balgat Alışveriş Merkezi Yatırım AŞ yer alıyor.

avm-333.jpg

AVM'NİN FİYATI 2,5 MİLYAR TL

Taurus AVM için belirlenen bedel 2 milyar 482 milyon TL. AVM'nin icradan satış ihalesi ise 29 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum