Konya manzaralı iftar 1400 lira! İşte o mekan

Konya manzaralı iftar 1400 lira! İşte o mekan

Konya'da Ramazan ayında iftar menüleri yeniden gündeme geldi. Kent genelinde hizmet veren birçok mekan iftar menüsünü yayınladı. Fiyatlar ise yine vatandaşın tepkisini çekti. Konya manzaralı iftarın 1400 lira olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Konya ve Türkiye genelinde Ramazan ayının başlamasıyla iftar menüleri yeniden gündeme geldi. Konya merkez ve ilçelerinde hizmet veren onlarca işletme iftar menülerini paylaştı. Vatandaş bazı menüleri pahalı bulurken bazılarını ise ucuz buldu.

kafe-meram.jpg

AİLECEK İFTAR YAPMANIN BEDELİ DUDAK UÇUKLATIYOR

Konya'da ailecek dışarıda iftar yapmanın bedeli ise dudak uçuklatıyor. Kentte bazı restoranlarda kişi başı menü fiyatları 700 liraya kadar yükseliyor. Meram'da fiyatlarıyla dikkat çeken mekanda ise Konya manzaralı iftar 1400 lira.

iftar-4.jpg

BU MEKANDA KONYA MANZARALI İFTAR 1400 LİRA

Meram Belediyesi tarafından işletilen Konya manzaralı Kafe Meram Huzur şubesi fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Kentteki birçok mekana göre uygun fiyat belirleyen mekanda ana yemeği tavuklu olan menüler kişi başı 350 liradan başlıyor. Yani 4 kişilik bir aile Konya manzaralı iftar açmak isterse 1400 lira ödüyor.

kaef-meram.jpg

Kişi başı 350 lira olan menünün içeriği ise şu şekilde:

iftar-2.jpg

Diğer menülerin fiyatı ise şu şekilde:

iftar-1.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum