Konya, Türkiye Muhasebe Forumu'na hazırlanıyor

Konya, Türkiye Muhasebe Forumu'na hazırlanıyor

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan, 10. Türkiye Muhasebe Forumu'nun 81 ilden katılımla Konya'da yapılacağını söyledi.

Turan, oda yöneticileri ile bir otelde düzenlediği basın toplantısında 10. Türkiye Muhasebe Forumu'nun 28-29 Nisan tarihleri arasında Konya'da yapılacağını belirtti.

81 ilden mali müşavir ve üst düzey bürokratın katılımının beklendiği toplantının büyük bir organizasyon olacağını kaydeden Turan, şunları kaydetti:

"3 binden fazla meslek mensubunu Konya'ya bekliyoruz. Akademisyenler, yurt dışından misafirler ve üst düzey bürokratların da katılacağı bu toplantının mesleğimiz açısından çok önemli olduğunu biliyoruz. Konya'da diğer meslek örgütleriyle bu toplantıya hazırlık yaptık ve misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Katılacak meslek mensubu arkadaşlarımız Türkiye'deki 5 milyon vergi mükellefinin temsilcileri. Toplantıyı Konya olarak çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Ekonomik anlamda ve tanıtım anlamında toplantının Konya'ya katkıları olacağını düşünüyoruz."

Başkan Turan, toplantının Konya'ya alınmasında ve organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Günübirlik gelip gidecek meslektaşlarımızın büyük bir bölümünün ulaşımda Yüksek Hızlı Treni kullanacağını biliyoruz. Konya'daki bütün otellerimiz dolmuş durumda. Otel bulamayanlar Konya Valimiz Muammer Erol'un tahsis ettiği misafirhanelerde konaklayacak. Hoşgörü diyarına gelecek misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak Konya'mızın tanıtımını yapmış olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.