Kinoa Fiyat

Kinoa Fiyat

Kinoa Fiyat

Kinoa, buğday ve pirinç bitkilerine rakip olarak tüketilmekte olan ve tahıl olarak kullanılan, fakat esasında tahıl olmayan bir bitkidir. Ispanakgiller ailesine mensuptur ve tadı tahıla benzemektedir.

Kinoa Bitkisinin Fiyatı

perakende ve üretim aşaması fiyatı olarak farklılık göstermektedir. Oldukça uygun fiyatlar ile temin edebilirsiniz. Bu bitkinin hem tüketici hem de üretici fiyatı bulunmaktadır. Fakat herkes üretici konumunda bu işi gerçekleştiremeyebilir. Her toprak için uyumlu bir bitki olmasına rağmen bitki yapısı bakımından çok sıcak ya da çok soğuk hava şartlarına karşı dirençli değildir.

Kinoa Bitkisinin Faydaları

Kinoa bitkisi, insan sağlığına faydası bakımından sıklıkla tercih edilmektedir. İçeriğindeki besin değeri göz önüne alındığında son derece sağlıklı ve rahatsızlıkların tedavisi için tercih edilebilen bir bitkidir. Lif ve mineral açısından son derece zengindir. Migren rahatsızlığına iyi geldiği gibi, diyabet ve sindirim sistemi sorunları için de kullanılabilir. Aynı zamanda kolesterol ve demir eksikliği problemleri başta olmak üzere pek çok hastalığın tedavisi için tercih edilmektedir.

Kinoa fiyat olarak oldukça uygun olmasının yanı sıra eşsiz faydaları ile de sitesinde karşınıza çıkmaktadır. Her boyutta ve çeşitteki kinoa bitkisini, bu siteden bulabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.