Kartal’ın ikinci rakibi Al Nassr

Kartal’ın ikinci rakibi Al Nassr

Torku Konyaspor’da lig hazırlıkları Avusturya’da sürüyor. Yeşil-beyazlılar bugün, kamptaki ikinci hazırlık maçında Al Nassr ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz Pazar günü Avusturya’nın Langenfeld' kasabasında başlayan ikinci etap kamp hazırlıklarında sekizinci günü akşam saatlerinde yaptığı ikinci antrenmanla geride bırakan Toırku Konyaspor’da, kampa katılan ve sabah salonda çalışan yeni transfer Abdou Razack Traore ve genç oyuncu Emre Can Atila top çalışmasında da yer almadı ve takımdan ayrı olarak çalıştı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman topla yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra üç gruba ayrılan oyuncularımız topla oyunlar oynadı. Oyunun galibi yeşil takım oldu. Ardından gol ve şut çalışması ile devam eden antrenman, çift kale maç ve tempolu koşular ile sona erdi.

Dün de teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar, bugün ise Avusturya kampındaki  ikinci etap kampındaki ikinci hazırlık maçında, Türkiye saatiyle 19:15'de Suudi Arabistan Premier Lig takımlarından Al Nassr ile Langenfeld sahasında karşı karşıya gelecek. Torku konyaspor,  oynadığı ilk hazırlık maçında Özbekistan 1.Lig takımlarından Lokomotiv Tashkent ile 1-1 berabere kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.