Karatay'da gayrimenkul ihalesi bugün yapılıyor

Karatay'da gayrimenkul ihalesi bugün yapılıyor

Karatay Belediyesi'ne ait bazı gayrimenkullar 3 yıllığına kiraya verilecek. İhale hakkında belediyeden şu duyuru yapıldı:

Karatay Belediyesi'ne ait bazı gayrimenkullar 3 yıllığına kiraya verilecek. İhale hakkında belediyeden şu duyuru yapıldı:

1- Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda tapu  bilgileri  ve muhammen bedeli (K.D.V.dahil) yazılı gayrimenkuller, 2886 Sayılı Kanun  ve  Şartnamesi dahilinde açık teklif usulü ile 3 yıllığına kiraya verilecektir. Muhammen bedeller 1'inci yıl içindir. 2'nci ve 3'üncü yıl kira bedelleri Belediye Encümenince belirlenecektir.

2- İhalesi 12.10.2016 çarşamba günü saat 15:00'da Belediyemiz Encümenince, Encümen toplantı salonunda yapılacaktır.

3- İhaleye gireceklerin en geç ihale günü saat 12:00’a kadar geçici teminat bedelini Belediyemize nakit yatırmaları veya 2886 Sayılı Kanun gereği teminat yerine  geçen ve 4 üncü maddede belirtilen belgeleri Belediyemiz Gelir ve Tahakkuk Şefliği’ne ibraz etmeleri gerekmektedir.

4-  İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için istenen belgeler:

a) Dilekçe, Nüfus Cüzdanı fotokopisi (TC Kimlik Nolu),

b) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile Ticaret ve/veya Sanayi Odası ihaleye ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış belge ve tüzel kişiliğin imza sirküleri,

c) İhalelere katılacak olan gerçek veya tüzel kişilerin Karatay Belediyesine herhangi bir borcu bulunmadığına dair belge,

d) İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise, istekli adına ihaleye katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin Noter tasdikli vekaletnamesi ile Noter tasdikli imza beyannamesi,

e) Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi, ( Ortak girilmesi halinde)

f) Katlı otopark ihalesine girecek kişi veya tüzel kişiler daha önce katlı otopark işi ile iştigal etmiş olduğunu ve en az 3 kişi çalıştırdığına dair Sosyal Güvenlik Kurumundan tevsik edilmiş ihale tarihinden geriye doğru  4 aylık sigorta pirim bilgilerini ibraz etmek zorundadır.

5- Şartname hakkında detaylı bilgi Belediyemiz Gelir ve Tahakkuk Şefliğinden alınabilir.

6- Belediye Encümeni; ihaleyi  yapıp  yapmamakta  ve  uygun bedeli tespitte serbesttir.

 

adsiz-003.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.