Kampanyalar sürüyor

Kampanyalar sürüyor

Otomobil firmaları, sene sonu hedeflerini tutturmak için yılın son kampanyalarını devreye soktu. Bazı firmalar araçları 3 yıl sıfır faiz ve 5 bin TL indirimle satışa sunarken bazıları da indirimlerle birlikte dosya masrafı da almıyor

Yıl sonu yaklaşırken otomobil firmaları satışlarını artırmak için rekabete girişti. Sıfır araç satıcıları, çeşitli kampanyalar yaparak araçlarını satmayı hedefliyor. Büyük otomobil firmaları 2014 yılını en iyi şekilde bitirebilmek amacıyla sıfır araçlarda cazip ödeme koşullarıyla müşteri ağını genişletiyor. Konu hakkında bilgi veren Isuzu Konya Satış Müdürü Yunus Ertaş, müşterinin ihtiyacına göre araç sattıklarını belirterek, hafif kamyon, kamyonet, küçük otobüs ve pick-up gibi ticari araçların pazarlamasını gerçekleştirdiklerini söyledi. Konya’daki sanayinin gelişmesi ticaret hacminin artmasıyla birlikte bu tip araçlara ilginin arttığını ifade eden Ertaş, “Isuzu son yıllarda araç çeşidini arttırdı. Dolayısıyla pazar payında her geçen gün payını büyültüyor. İnsanların ihtiyacı doğrultusunda araç satıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de Isuzu’nun yeni modellerinin gelmesini bekliyoruz. Pick-up grubumuzun 4x4 AT V-Cross haricindeki tüm modeller tamamen yerli üretimdir. Güvenlik noktasında ESC (Elektrik Stabilite Kontrolü), TCS (Çekiş Kontrol Sistemi), ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi), EBD (Elektronik Fren Dağılımı) ve BAS (Panik Fren Yardım Sistemi) araçlarımızda mevcuttur. Pick-up grubundaki araçların çift turbo 163 beygir olması hem yakıt tüketimini uygun hale getiriyor hem de aracın performansını arttırıyor. Isuzu D-Max modelindeki araçlarda binek sınıfı araçlarla rekabet edebilecek donanım ve konforo sahip olması kullanıcıya daha çekici gelmektedir” dedi.

VATANDAŞIN ALGISI DEĞİŞİYOR

Sektörde doğan yeni ihtiyaçları göz önüne aldıklarını söyleyen Ertaş, “Anadolu Isuzu mühendisleri, alt yapısından tasarımına yepyeni bir model için biraraya geldi ve yeni Isuzu Novo ailesini ortaya çıktı. Yeni Isuzu Novo, boyutları, altyapısı ve donanımı ile eski modellerden çok daha farklı bir konumda. 29 koltuğa kadar çıkabilen değişik koltuk versiyonları ile daha fazla yolcu taşıma kapasitesine sahip. Büyüyen araç boyutları sayesinde kapı genişlikleri, iç yükseklik, koridor genişliği ve yolcu koltuğu diz genişliği mesafeleri de artan Novo Lux’de en geniş diz mesafesine ulaşıldı. Yeni Novo ailesindeki araçlar daha da güçlü. Novo Lux modelinde Euro 5 emisyon standartında 155 beygirlik uzun ömürlü Isuzu motoru kullanılıyor” diye konuştu. Satışların bu sene geçen yıla göre iyi olduğunu ifade eden Ertaş, “Satış rakam oranlarımız geçen yıla nazaran bu yıl daha iyi. İşlerin Aralık ayı ile birlikte daha da hareketlenmesini bekliyoruz. Türkiye genelinde en yaygın servis ağına sahibiz. Türkiye’de 120’yi aşkın servisimiz mevcut. Isuzu’nun bir bölgede 6-7 tane servisi var. Müşterilerimize günün her saati ulaşabileceği kaliteli bir hizmet sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.