İstediğiniz kitabı evinize kadar getiriyorlar

İstediğiniz kitabı evinize kadar getiriyorlar

Konya’da faaliyet gösteren Kardelen Kitapevi evden çıkamayan öğrenciler ve kitapseverlere özel whatsapp hattı kurdu.

 

İstenilen her türlü kitap siparişle evinize kadar getiriliyor. Korona salgının dünya genelinde ve ülkemizde yayılması ile birlikte önlemler de artırıldı. Okulların tatil edilmesi, bazı işyerlerinin kapatılması ile birlikte öğrenciler ve aileleri de zamanını evde geçirmeye başladı. Yetkililerin evde kalın, kitap okuyun çağrısının ardından yayın evleri de harekete geçti. Konya’da kitabın kalbinin attığı Rampalı Çarşı’da faaliyet gösteren Kardelen Kitapevi de whats app hattı üzerinden kitap siparişi almaya başladı. Romandan ders kitaplarına, felsefe kitaplarından bilgisayar kitaplarına kadar 10 binlerce kitap bir telefonla evlere getiriliyor. Saat 15.30’a kadar yapılan siparişler aynı gün adrese teslim ediliyor. 

ÖĞRENCİLERİN VE KİTAPSEVERLERİN HİZMETİNDEYİZ

Korona salgını ile birlikte öğrencilerin ve kitapseverlerin evden dışarıya çıkmadığını dile getiren Kardelen Kitapevi Sahibi Ahmet Küçükşahin, bu yüzden son 2 haftada kitap satışlarının bıçak gibi kesildiğini söyledi. Kardelen Kitapevi olarak öğrencilere ve kitapseverlere kitap servisi başlattıklarını dile getiren Küçükşahin,, “Böyle bir uygulamayı hayata geçirmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Öğrencilerimiz eğitimlerinden geri kalmasın. İstedikleri her türlü kitabı sipariş etmeleri halinde evine kadar getiriyoruz. Bunun için whats app hattı kurduk. 0555 042 42 92 whats app hattında bize ulaşan herkesin kitaplarını kapılarına getiriyoruz. Ödemeler ise kapıdan yapılıyor. Dilediğiniz kitapları adresinize aynı gün teslim ediyoruz. Okuldan ve okumaktan uzak kalmamak için dilediğiniz tüm kitap siparişleriniz aynı gün kapınızda. Konya okusun, Konya evde kalsın diye, aradığınız tüm kitaplar adresinizde.

Üstelik kapıda güvenle ödeyin, 100 TL ve üzeri ücretsiz teslimat imkanından yararlanın” dedi.

İNSAN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ

İnsan sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu ve bu yüzden böyle bir hizmete geçtiklerini ifade eden Küçükşahin, şunları söyledi: “Ülkemizde ve dünyada korona salgının sonuçlarını görüyoruz. İnsanların evde kalması gerekiyor. Bu süreçte öğrencilerimizin de eğitim-öğretim çalışmaları da sürmeli. Ders kitaplarına, sınavlara hazırlık kitaplarına mutlaka çalışmalılar. Öğrencilerimizin aradığı tüm kitaplar elimizde mevcut. Uygun fiyata evlerine kadar getiriyoruz. Yine kitapseverler için de her türlü kitap elimizde mevcut. Dünya klasikleri, Türk edebiyatının seçkin eserleri ve son çıkan romanlar ve siyasi kitapların hepsi var. Bugünler kitap okumak için büyük bir fırsat. İnsanlarımızın boş zamanı çok olacak. Bu zaman en güzel kitap okuyarak, değerlendirilebilir. Haberlerin ve televizyon dizilerini olumsuz etkilerinden uzak kalmak için kitap okuyalım. Kardelen Kitapevi olarak halkımızın hizmetindeyiz.”

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum