İslam Birliği kurulmalı

İslam Birliği kurulmalı

Saadet Partisi İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Saydam, “Bugün en çok ihtiyacımız olan her alandaki ahlaki yapının güçlendirilmesi için çalışacağız. İslam Birliği’nin hayata geçmesi için çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz" dedi

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı 6. Olağan Kongresi sonrası çalışmalarına hız kattı. İlçe Teşkilatlarının da kongrelerini tamamlamasının ardından bölge divan toplantılarına ağırlık verdi. Geçtiğimiz hafta sonu 7 ayrı bölgenin divan toplantıları gerçekleştirildi.

SAADET PARTİSİ’NDEN BÖLGE DİVAN TOPLANTILARI

İl, ilçe ve Genel Merkez Kongrelerini eksiksiz bir şekilde tamamlayan Saadet Partisi teşkilatları çalışmalarına hız kattı.  Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı baskın bir seçim olması halinde hazır bulunmak için bölge ve ilçe çalışmalarına hız kattı. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen bölge divan toplantılarını 1. Bölge: Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın, Doğanhisar, 2. Bölge: Ereğli, Karapınar, Emirgazi, Halkapınar, 3. Bölge: Kulu, Cihanbeyli, Altınekin, 4. Bölge: Çumra, Güneysınır, Hadim, Taşkent 5. Bölge: Beyşehir, Hüyük, Derbent, Derebucak, 6. Bölge: Seydişehir, Ahırlı, Bozkır, Yalıhüyük, Akören, 7. Bölge: Akşehir, Tuzlukçu, Yunak, Çeltikte gerçekleştirdi. Toplantılara il Teşkilat Başkanı Hüseyin Saydam,İl Başkan Yardımcıları,İlçe Müfettişleri, Sarayönü eski Belediye Başkanı Salih Ülker, Bölge ve İlçe Başkanlarının yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.                      

VARDIR DÜSTURU İLE ÇALIŞACAĞIZ

Saadet Partisi Ereğli, Karapınar, Emirgazi, Halkapınar Bölge Divan Toplantısında konuşan İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Saydam, “Bizler olması gereken kadar değil, takatimizin sonuna kadar çalışacağız. Çünkü biz herhangi bir siyasi hareket değiliz.Biz Milli Görüşçüler,Saadet Partililer olarak iyiliği emr kötülüğü nehydüsturunda çalışan bütün insanlığın saadet ve selametini amaçlayan ve bu uğurdaçalışan siyasi hareketiz. Saadet Partisi bu milletin ruh köküdür, özüdür, bu milletin ta kendisidir.Onun için tüm ilçelerde teşkilatlarımızın çalışmalarını daha da artırarak bu topraklardaki insanlarımızın kırılan umudunu tekrar sağlamak için canla başla çalışacağız” dedi. Saydam, "Ülkemizin geçirdiği buhran dolu günlerden sonra iç ve dış mihraklarca kardeşliğimizin bozulmaya çalışıldığı, milletimizin kutuplaşmaya sevk edildiği bu dönemde, bizler her şeye inat bu topraklarda sevgi ve kardeşliği yeşertmek için tohumları saçmaya devam edeceğiz. Hiç kimsenin bu topraklardaki insanları ayrıştırmasına izin vermeyeceğiz. Karşımıza gerek maddi gerekse manevi zorluklar çıkacak ama bizler Erbakan Hocamızıntek varisi ve Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi olarak, ülkemizin tarımda, sanayide, bilimde, teknolojide, ekonomide, gelişmesi ve büyümesi için çalışacağız, tenkitlerimizi ve tavsiyelerimizi sunacağız. Bugün en çok ihtiyacımız olan her alandaki ahlaki yapının güçlendirilmesi için çalışacağız. Kısacası Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya’nın kurulabilmesi için elzem olan İslam Birliği’nin hayata geçmesi için çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

'YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE’Yİ İNŞA EDECEĞİZ'

Sarayönü Saadet Partisi İlçe Teşkilatında düzenlenen Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın, Doğanhisar Bölge Divan Toplantısında konuşan Saadet Partisi Sarayönü eski Belediye Başkanı Salih Ülker ise Saadet Partili kadrolar inşallah Yeniden Büyük Türkiye’yi ve Yeni Bir Dünya’yı inşa etmek üzere görevlerinin başındalar. Yaşanabilir Bir Türkiye’yi, Yeniden Büyük Türkiye’yi ve Yeni Bir Dünya’yı bu kadrolar ile kuracağız dedi.

'MİLLİ GÖRÜŞ ÜLKEMİZİN PUSULASI'

Türkiye’nin pusulası olduklarını ifade eden eski Belediye Başkanı Salih Ülker, ağır sanayi ve savunma sanayinin mimarının Saadet Partisi olduğunu belirterek konuşmasında şunları kaydetti;

“Milli görüş Ülkemizin pusulası konumuna gelmiştir. Saadet Partili kadrolar ağır sanayi ve savunma sanayi hamlelerini başlatmışlardır. Kıbrıs Barış Harekâtını bu kadrolar gerçekleştirmiştir. Ayrıca bizim kimden gelirse gelsin, kim yaparsa yapsın herhangi bir zulme karşı bir tahammülümüz söz konusu değildir. Bir tek örnek vereyim bu konu ile ilgili 1996-1997 yıllarında Milli Görüşün iktidarında İsrail bir tek Filistinliyi öldürememiştir. Şimdi ise bizim bakanlarımızbile oradayken Filistin halkı saldırılara maruz kaldı” dedi. Saadet Partisi’nin Türkiye’nin Teminatı olduğunu vurgulayan Ülker, "Hatta sadece Türkiye’nin değil tüm dünya Müslümanlarının, tüm mazlumların savunucusu ve hamisidir" diye ekledi.

HALİD ŞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.