İdol Emlak'tan çalışanlarına iftar

İdol Emlak'tan çalışanlarına iftar

Konya'nın önde gelen firmalarından İdol Emlak, uzun yıllardır süregelen başarılı faaliyetlerini sürdürmeye devam ederken, personeliyle bir araya gelmek adına düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Konya Pilav Konağı'nda gerçekleştirilen bu özel buluşmaya, firma personeli ve ailelerinin yanı sıra, Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, YRP MKYK üyesi Mustafa Sarı, YRP Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, YRP Meram İlçe Başkanı İshak Arslan, YRP Üyesi Abdullah Azimli, Avukat Latif Cem Baran ve birçok davetli katıldı. İdol Emlak'ın Onursal Başkanı Servet Nükte, programda yaptığı konuşmada,

whatsapp-image-2024-03-19-at-13-06-58.jpeg

"Bu yıl personelimiz ve misafirlerimizle birlikte Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte teneffüs ediyoruz. Tekrar iftar sofralarında buluşmak çok güzel bir duygu. Burada bir aile havası içerisinde hep birlikte iftarımızı açıyoruz. Bizleri bir kez daha Ramazan'a kavuşturan Rabbime şükürler olsun. Rabbim bizleri Ramazan Bayramı'na sevdiklerimizle kavuştursun. İftar organizasyonuna katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.