Hindistan'da Bir Kadın, Kendisine Saldıran Leoparı Orakla Öldürdü

Hindistan'da Bir Kadın, Kendisine Saldıran Leoparı Orakla Öldürdü

Hindistan’ın kuzeyindeki Uttarakhand eyaletinde bir kadın, kendisine saldıran leoparı orakla öldürdü.Yaralanması sonucu Uttarakhand eyaletindeki hastaneye kaldırılan kadın, leoparın defalarca saldırdığını ve uzun süre mücadele ettiğini...

Hindistan’ın kuzeyindeki Uttarakhand eyaletinde bir kadın, kendisine saldıran leoparı orakla öldürdü.

Yaralanması sonucu Uttarakhand eyaletindeki hastaneye kaldırılan kadın, leoparın defalarca saldırdığını ve uzun süre mücadele ettiğini söyledi.

Olayı hastaneden anlatan kadın, yarım saat uğraştıktan sonra yaralanmasına rağmen kendisini korumayı başardığını ve leoparı orağıyla öldürdüğünü söyledi.

Yıllar önce dul kalan Devi isimli kadın, yerel gazetelere açıklamada, “Ben bütün cesaretimi toplayıp mücadele ettim. Kendime bugün son günüm olmadığına yemin ettim.” dedi.

Bölge sakinlerinden Jagdish Singh, Devi’nin yardım çağrısını duyup koştuklarını ve geldiklerinde leoparın ölmüş olduğunu anlattı.

Doktor Rakesh Rawat, leopar saldıran kadının ellerinde kırık, vücudunda derin kesikler olduğunu ama hayati tehlikesinin bulunmadığını ve durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Hindistan’da leopar saldırılarına sık rastlanılıyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.