‘Her şey Türkiye için’

‘Her şey Türkiye için’

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Konya milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Bekir Soylutürk, AK Parti’nin politikalarıyla çiftçinin daha yerlerde olacağına inanıyorum dedi

Konya milletvekilliği için AK Partiden aday adayı olan Soylutürk, AK Parti’nin tarımsal destekleriyle çiftçinin daha iyi yerlerde olacağını söyleyerek, “AK Parti iktidarları döneminde tarımsal destekleriyle sürekli çiftçinin yanında oldu. Ancak yinede çiftçinin, köylünün durumunun daha da iyileştirilmesi için yapılacak çok iş var. Bende tarım sektöründe hizmet verdiğimden dolayı çiftçiyi, köylüyü yakından tanıyorum. Onların sıkıntılarını ve isteklerini çok iyi biliyorum. Bu bildiklerimi partimin politikalarıyla birleştirerek çiftçinin daha iyiye ulaşmasına yardımcı olacağıma inandığım için aday adayı oldum” dedi.

BENİ EN İYİ TEMSİL EDEN PARTİ, AK PARTİ

Duygularımı, düşüncelerimi ve ideallerimi en iyi temsil eden parti, AK Parti olduğu için, AK Partiden aday adayıyım diyen Soylutürk, “Eğer siyaset yapacaksam bu AK Parti olmalıdır. Başkası olamazdı. Ülkenin geleceği, huzuru, refahı, güveni istikrardan geçer. Bunu da sağlayabilen tek parti Ak Partidir. Benim AK Partide olduğum gibi ülkesini seven, çocuklarının ve torunlarının geleceğini düşünen herkes AK Partide olmalı. Bölünmenin oyları parçalamanın bu ülkede nelere mal olduğunu bu millet çok iyi biliyor. Şimdi birlik zamanı. İşte bu nedenlerle AK Partide hizmet etmek ve görev almak istedim. Ülkemizi daha güçlü yarınlara ulaştırabilmek adına benim seçimim AK Partidir. Her şey Türkiye için” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.