Halk seçimde gerekeni yapar

Halk seçimde gerekeni yapar

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Hasan Hüseyin Aydın, “Yaşananlar' milletimiz görmekte ve çok iyi analiz etmektedir. 24 Haziran'da sandık önüne geldiği zaman gerekeni yapacaktır” dedi

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı ve KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ve Yazı işleri Müdürü Muhammet Gümüş hazır bulundu. Ziyarette konuşan Hasan Hüseyin Aydın, "AK Parti'nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde çalıştım. Kurucu Liderimiz , Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefler doğrultusunda gücümüzün yettiğince gayret ettik. Bu dava da hizmet bir şereftir. Bu davanın kaderi ile milletimizin kaderi özdeştir. Bunu en son 15 Temmuz'daki tarihin en hain, en alçak darbe ve işgal girişiminde bir kez daha gördük. Türkiye'yi üzerinde hain emelleri olan küresel güçler, Türkiye'yi geleceğe emin adımlarla taşıyan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiyi hedef almaktadırlar. Bizler bu davanın gönüllüleriyiz” dedi.

Her türlü göreve hazır olduklarını ifade eden aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletvekili aday adayıyız. Şayet bize milletimize hizmet yolunda böyle bir görev tevdi edilirse, önce şehrimiz, sonra ülkemizin için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Aday adaylığımız sürecinde bütün ilçelerimizi tek tek ziyaret ettik. Hemşerilerimizin ilgisi, alakası ve misafırperverliği bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bunun için bütün hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İl teşkilatımızın temayül yoklamasında da teşkilatlarımızın yaklaşımı da çok olumluydu. Özellikle KONSİAD olarak yaptığımız ‘İlçelerimiz KONSİAD'la kalkmıyor’ projemizin ilçelerimizde memnuniyetle karşılandığına bir kez daha şahit olduk. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de bütün Türkiye genelinde AK Parti'ye büyük bir teveccühün olduğunu görüyoruz. AK Parti’de milletvekili olarak hizmet etmek kimlere nasip olur onu bilemeyiz. Ancak biz aday olalım yada olmayalım. Bu davanın bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. 24 Haziranda yapılacak seçimler Türkiye için beklide tarihin en önemli seçimi olacaktır. Ülkemizde ve coğrafyamızda yaşananlara baktığımız zaman bunu daha iyi anlayabiliriz. Yaşananlar' milletimiz görmekte ve çok iyi analiz etmektedir. 24 Haziran'da sandık önüne geldiği zaman gerekeni yapacaktır.”


MUHARREM DURSUN merhabahaber.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.