Google, Güney Kore'de Kampüs Açacak

Google, Güney Kore'de Kampüs Açacak

İnternet devi Google'un, Güney Kore'de kampüs açacağı bildirildi.Google şirketinin Global Müteşebbislik Müdürü Bridget Beam, şirketin Kore'de IT alanında iş yapmak isteyen müteşebbislere (startup) destek vermek amacıyla, 2015 yılı başlarında...

İnternet devi Google'un, Güney Kore'de kampüs açacağı bildirildi.

Google şirketinin Global Müteşebbislik Müdürü Bridget Beam, şirketin Kore'de IT alanında iş yapmak isteyen müteşebbislere (startup) destek vermek amacıyla, 2015 yılı başlarında Seul'ün Gangnam semtinde kampüs açacağını bildirdi.

Müteşebbislere hiçbir sınır konmayacağını ve her türlü desteğin sağlanacağını söyleyen Beam, amaçlarının kısa süreli gelir edinmekten ziyade uzun süreli her hangi bir şarta bağlanmayan bir girişim olduğunu belirtti.

Beam, IOS veya Android tabanında çalışmak isteyenlerin tercihlerinde serbest olacaklarını belirterek, "Önemli olan internetin geliştirilmesidir, çünkü internet gelişirse Google da gelişir." diye konuştu.

Daha önce Londra'da benzeri girişimde bulunan Google'un programına sadece ilk sene 70 bin katılımcının olduğu ve programdan destek alan 274 startup şirketinin yaklaşık 60 milyon dolar yatırım çektiği biliniyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.