Gençlerden büyük centilmenlik

Gençlerden büyük centilmenlik

Konya Amatör Küme 2016-2017 Futbol Sezonu U-13 Ligi B Grubu 8.hafta karşılaşmasında Selçuklu İdmanyurdu, bir oyuncusunun karşılaşmaya zamanında yetişememesi ve kulübede oynayacak yedek oyuncularının da olmamasından dolayı mücadeleye 10 kişi ile başlamak z

Konya Amatör Küme 2016-2017 Futbol Sezonu U-13 Ligi B Grubu 8.hafta karşılaşmasında Selçuklu İdmanyurdu, bir oyuncusunun karşılaşmaya zamanında yetişememesi ve kulübede oynayacak yedek oyuncularının da olmamasından dolayı mücadeleye 10 kişi ile başlamak zorunda kaldı. Rakibin maça 10 kişi ile başlayacak olmasını öğrendikten sonra Selçuklu Belediyespor takımı ise büyük bir centilmenliğe imza atarak sahaya 10 kişi ile çıktı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Selçuklu İdmanyurdunun geciken oyuncunun gelmesiyle birlikte her iki takımda sahaya 11 kişi ile çıktı. Mücadeleyi Selçuklu Belediyespor 7-1 kazandı.

2 YILDIR GÖREV YAPIYORUM

Karşılaşma sonunda büyük bir centilmenliğe imza atan Selçuklu Belediyespor Antrenörü Veysel Böge konyaamator.com sitesine yaptığı açıklamada ‘‘Sporun her aşamada centilmenlik içinde yürütülmesini şiar edinmiş Selçuklu Belediyespor Kulübünde uzun yıllar futbolcu olarak ve 2 yıldır ise antrenör olarak görev yapmaktayım. Açıkçası bu tip bir olay ile ilk kez karşılaştım ve o an hiç tereddüt etmeden sporcularım ile yaptığım konuşmanın ardından müsabakanın hakemine rakip takım oyuncuları ile aynı şartlar altında müsabakaya başlama teklifinde bulunduk. Bu talebimiz hem rakip takım antrenörü, sporcuları hem de müsabaka hakemi tarafından olumlu karşılandı. Aynı zamanda bir akademisyen olarak da önemli olanın kazanılan puanlar olmaması, spor etiği, ahlakı ve centilmenliğin her zaman ön planda olması gerektiğin düşünüyorum’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum