Fuar yüz güldürüyor

Fuar yüz güldürüyor

Tüyap Konya Fuarcılık tarafından hazırlanan ve öncekigün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını gerçekleştirdiği 13. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı, yapılan ticari bağlantılar ile katılımcıyı mutlu ediyor.

Yurtiçinden olduğu kadar yurtdışından da önemli bir ziyaretçiyi ağırlayan Tarım Fuarı, gerek çiftçiye gerekse de sanayiciye önemli katkı sağlıyor. Katılımcı firmalar, ürünlerini sergileyerek gelen ziyaretçilerle yakından ilgileniyor.

 

pancaoglu.jpg

PATATES MAKİNALARINDA PANÇOĞLU

Patates mekanizasyonunda öncü bir firma olarak faaliyet gösteren ve sektörde önemli bir konuma sahip olan Pançaoğlu Tarım, fuardaki standında patates ekiminin yanı sıra tarım ürünlerinde kullanılan makinalarını sergileyerek çiftcilerin yoğun ilgisini çekiyor

 

hattat.jpg

VALTRA VE HATTAT BEĞENİLİYOR

Valtra ve Hattat Traktör Konya Yetkili Bayisi olan ve 25 yıllık bir tecrübe ile hizmet veren Ali Duran Otomotiv, Tarım Fuarındaki dev standında yeni model taraktörleri çiftcilerin beğenisine sunuyor. Geniş bir ürün ağı olan Valtra ve Hattat Traktörlere çiftcilerin ilgisi ise gözlerden kaçmıyor.

 

ytm-tarim.jpg

YTM TARIM STANDI YOĞUN

Tarım Makinaları sektöründe faaliyet gösteren ve üretimleri ile sektörde kalitesini gösteren YTM Tarım Makinaları, traktör, mibzer, biçerdöver yedek parçaları başta olmak üzere 500'e yakın parça imalatı ile faaliyetine devam ediyor. Firmanın fuarda standında ise ürünleri detaylı bir şekilde sergileniyor.

 

kocaklar-tumosan.jpg

KOÇAKLAR TÜMOSAN MEMNUN

2003 yılından beri TÜMOSAN Konya Bölge Bayiliği yapan Koçaklar Traktör, 1. holde bulunan dev standında müşterilerinin isteğine ve ihtiyacına hitap eden traktörleri sergilerken, bünyesinde bulundurduğu geniş ürün ağı ile ziyaretçilerini ağırlayan firmanın standında yeni traktörlerde bulunuyor.

 

metosan.jpg

METOSAN ÜRÜNLERİNİ SERGİLİYOR

13. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarının müdavimlerinden olan Hidrolik ve pnömatik sektöründe hizmet veren Metosan, ürünlerini sergilediği standında müşterilerine öürünlerini tanıtıyor. Bünyesinde bulundurduğu zengin çeşitlerden bir kısmını standında tanıtan Metosan, gösterilen ilgiden memnun.

 

ozdoken.jpg

ÖZDÖKEN AR-GE ÇALIŞMALARININ KARŞILIĞINI ALDI

Konya Tarım Fuarı'na katılan Özdeken Tarım, fuarda en çok ilgi gören firmalardan biri oldu. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Duman, Ar-Ge çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, bunun karşılığını fuarlarda aldıklarını söyledi. Duman, fuardaki yoğunluktan dolayı da mutlu olduklarının altını çizdi.

 

park-medya.jpg

AHŞAP KURUMSAL MAKET TANITIMI

Birçok firmanın markalaşma sürecine profesyonel hizmetler veren Park Medya, ajanslık hizmetleri de veriyor. Fuarda açtıkları stand ile ahşap ürünleri tanıtım kataloğunu sergilediklerini belirten firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tire, “Hemen hemen bütün tarım aletlerin maketini yapıyoruz. Firmalardan çok yoğun sipariş alıyoruz. Fuar beklediğimiz gibi gidiyor” dedi.

 

tosunlar.jpg

DÖKÜM SANAYİNİN İTİCİ GÜCÜ

Konya Tarım Fuarı'na damga vuran firmalar arasında yer alan Tosunlar Çelik Döküm Metal, çelik dökümde öncü kuruluşlar arasında yer alıyor. Fuara katılarak müşterileriyle buluştuklarını ifade eden firma Genel Müdürü Nazmi Tosun, “Hedefimiz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, dökümün kullanıldığı tüm sanayi kollarında kaliteli döküm üretmektir” diye konuştu.

 

surum-tarim.jpg

SÜRÜM TARIM ÇİFTÇİNİN YANINDA

Konya Tarım Fuarı'na katılmayı gelenek haline getiren Sürüm Tarım Makinaları, 1967 yılından bu yana Türk çiftçisinin yanında yer alıyor. Firmanın Genel Müdürü Mustafa Bardakçı, “Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan firmamız kendi sektöründe renkli, yenilikçi ve güçlü simalardan biri konumundadır. Fuarda da bu anlamda damga vuruyoruz” dedi.

 

MUHAMMET GÜMÜŞ- M.AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.