Erdoğan birlik beraberlik mesajı verdi

Erdoğan birlik beraberlik mesajı verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri sürecindeki sert konuşmalarının tersi açıklama yaparken birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Konfederasyonu'nun 'İşin Geleceği' isimli programında konuştu.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye'nin bekası ve vatandaşlarımızın birlik ve beraberliği her türlü politik hesabın üstündedir' şeklinde konuştu.

31 Mart yerel seçimleri sürecinde sert bir üslup kullanarak kutuplaşmayı arttıran konuşmalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerden sonra birlik ve beraberliğe yönelik bu tür konuşması dikkat çekti.

Bugün yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu açıklamayı yaptı:

"Türkiye'nin bekası vatandaşlarımızın birlik ve beraberliği her türlü politik hesabın üstündedir. İçinde bulunduğumuz hassas dönemde siyasetçilerin sorumluluk duygusuyla hareket etmeleri önem arz ediyor. 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunuyor."

ERDOĞAN'IN SAADET PARTİSİ'NE KARŞI SERT ÜSLUBU AKILLARA GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Memur-Sen Konfederasyonu programında sarf ettiği 'birlik ve beraberliğimizi perçinleme dönemi' şeklindeki sözleri 31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi'ne yönelik sert sözleri akıllara geldi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart yerel seçimleri sürecindeki sözleri Saadet Partisi camiasını kamuoyunda rencide ettiği belirtilmişti.

Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.