Erbakan hoca 22 yıl önce uyarmış

Erbakan hoca 22 yıl önce uyarmış

Erbakan Hoca bugünkü küresel/siyonist planı 1992′de anlatmış!

Milli Görüş hareketinin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 1992 yılında açıkladığı küresel/siyonist plan bugün yaşananlara bir kez daha ışık tutuyor.

Amerikalı bir albayın Riyad’da bir gazeteciyle arasında geçen diyaloğu aktaran Erbakan, “Kürt devleti burada kurulacak. Savaş bitecek Saddam çökmüş olacak, savaş daha bitmeden söylüyor bunları. Burada devlet kalmayacak. Kürtler devlet kurarak buradaki boşluğu dolduracaklar. Belki de Türkiye’den toprak isteyecekler. Irak’ın kuzeyindeki Kürtlerin de yakında çok silahları olacak. Saddam’ın bıraktığı silahlar onlara kalıyor. Uçakları, tankları, füzeleri olacak” diye belirtiyor.

Amerikalı albayın bunları daha Körfez Savaşı bitmeden söylediğini açıklayan Erbakan, “ABD, dış güçler ve İsrail bütün bu olayların hepsini planlı yapıyor. Batılı ajanlar cirit atıyor. Onların uzun vadeli planları var da bizim Milli planlarımız nerede? Yapması icap edenler bir plan sahibi olmadıkları gibi bu plana alet oluyorlar. Onlar Ortadoğu’da Müslüman ülkeler arasında işbirliği olmasın, Türkiye, Suriye’yle, Irak’la çatışsın istiyor. Öyleyse bu emperyalizmin siyonizmin planını bozmamız lazım” diye o günlerden uyarıyor.

Bölgede nasıl bir Kürt devleti planı hazırlandığını anlatan Erbakan, bugün yaşananların da nasıl bir küresel/siyonist plana uygun olduğunu şöyle anlatıyor:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum