Elektrikli otomobille yola çıkacaklara "rezervasyon" önerisi

Elektrikli otomobille yola çıkacaklara "rezervasyon" önerisi

ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, "Araç trafiğinin artmasıyla bayram tatili süresince şarj istasyonlarında da yoğunluk yaşanabileceğini öngörüyoruz. Seyahat planlaması yaparken rezervasyon planlaması da yapmalarını öneriyoruz." dedi.

Şenses, AA muhabirine, Ramazan Bayramı tatilinde elektrikli otomobille yola çıkarken dikkat edilmesi gerekenlere ilişkin açıklama yaptı.

Kendi markaları açısından geçen bayramlarla bu bayramı kıyasladıklarında rezervasyonlarda 1-2 hafta önceden artış gözlemlediklerini dile getiren Şenses, "Rezervasyon yaptıran elektrikli araç kullanıcıları, ENYAKIT elektrikli araç şarj istasyonu olan lokasyonlarda 'en-ix' teknolojisine sahip bir sistemle QR ve RFID kullanmadan ikmal gerçekleştireceklerdir." diye konuştu.

Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte seyahatlerin, dolayısıyla araç trafiğinin arttığını belirten Şenses, "Araç trafiğinin artmasıyla bayram tatili süresince şarj istasyonlarında da yoğunluk yaşanabileceğini öngörüyoruz. Bu nedenle elektrikli araç kullanıcılarına seyahat planlaması yaparken rezervasyon planlaması da yapmalarını öneriyoruz." ifadesini kullandı.

ENYAKIT'ın Türkiye'nin ilk elektrikli taşıt tanıma sistemi en-ix teknolojisinin yanı sıra tüm istasyonlarında 180 kilovat gücündeki yüksek hızlı DC şarj ağını kullanan tek firma olduğuna işaret eden Şenses, "Bu nedenle yaşanacak yoğunluğu da öngörerek kesintisiz ve özgürce seyahat için müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bulunduğumuz tüm lokasyonlarda kullanıcılarımızın taleplerini karşılamayı hedefliyoruz." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.