Doğan Yatağanlı yeni şube açtı

Doğan Yatağanlı yeni şube açtı

Doğan Yatağanlı Unlu Mamulleri, Sancak Mahallesi'nde, Novada Alışveriş Merkezi yanında 5. şubesini hizmete açtı

Dursun Doğan, Murat Doğan ve M.Ali Doğan kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı Doğan Yatağanlı Unlu Mamulleri, Sancak Mahallesi'nde, Novada Alışveriş Merkezi yanında 5. şubesini hizmete açtı.

Yeni şube hakkında bilgi veren işletme sahiplerinden Dursun Doğan, “1957’den bu tarafa halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Teknolojideki ve sektörümüzdeki son yenilikleri hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1957 yılında babamız Mehmet Doğan tarafından amele pazarında başladığımız ekmek üretimimizi 1993 yılında Havzan Mahallesi'ne açtığımız Doğan Yatağanlı Ekmek Fabrikası ile devam ettirdik. Temel prensibimiz kaliteden ödün vermeden hijyenik bir ortamda en güzel bir şekilde üretim yaparak halkımıza gönül rahatlığı ile yiyebilecekleri unlu mamulleri sunmaktır. Uzun yılların verdiği tecrübe ile 2005 yılında Beyşehir çevre yoluna açtığımız şubemiz halkımızdan büyük takdir topladı” dedi.

4-4.20160531095911.jpg

DOĞAN YATAĞANLI ÖRNEK OLDU

Türkiye'nin değişik yerlerinden Konya'ya gelen işadamlarının Doğan Yatağanlı Unlu Mamulleri'ni kendilerine örnek aldığını belirten Doğan, “Meram Eski Yol, Havzan, Beyşehir çevre yolu ve Bosna şubelerimizde bölge halkı ile sıcacık paylaşımlar yaptık. Nefis lezzetlerimizi en güzel hizmet ile vermeye özen gösterdik.  Şimdi de Sancak Mahallesinde Novada Outlet yanında açtığımız beşinci şubemizle hemşerilerimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Etli ekmek denilince nasıl akla Konya geliyorsa ekmek ve unlu mamuller denilince de Doğan Yatağanlı akla gelecektir. Kalite, hijyen ve lezzetten taviz vermeden devam ettirdiğimiz çalışmalarımızda kalitemizi; TSE ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi ve  TSE ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistemi Belgelerimizi alarak da tescillendirdik. Müesseselerimizde 200’ün üzerinde unlu mamul üretimi yapılmaktadır. Hemşerilerimizin sofralarına değer katmak, sağlıklı beslenmelerine yardımcı olmak, ağızlarının tadına tat katarak güvenlerine layık olmak için bundan sonra da çalışmalarımız kesintisiz olarak devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

4-5.20160531100004.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum