Derinizi indirimli değiştirin

Derinizi indirimli değiştirin

Ceylan Derinin başlattığı derinizi değiştirin kampanyasının süresi nisan ayı sonuna kadar uzatıldı. Kampanya kapsamındaki ürünlerde yüzde 40lara varan indirim yapılıyor

Deri giyim sektöründe faaliyet gösteren Ceylan Deri, zaman zaman çeşitli kampanyalar düzenleyerek deri ürünleri piyasa fiyatının çok altında müşterilerine sunuyor. Ceylan Deri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, pahalı olarak nitelendirilen deri giyimin sanıldığı kadar pahalı olmadığını fark ettirmek için müşterilere en uygun fiyatları sunmaya çalıştıklarını belirtti. Bu amaçla her yıl geleneksel olarak bahar döneminde deri giyimde indirim kampanyası düzenlediklerini bildiren Hüseyin Şahin, başta 30 Mart’a kadar olan indirim günlerini müşterilerin talebi üzerine Nisan ayının sonuna kadar uzattıklarını dile getirdi.
DERİ GİYİMDE BÜYÜK İNDİRİM
Şahin, yapılan indirimleri ise şu şekilde sıraladı: “360 TL olan bir deri ceket 239 TL, 320 TL olan bir deri ceket 219 TL, 295 TL olan bir deri ceket 199 TL, 285 TL olan bir deri ceket 189 TL, 245 TL olan bir deri ceket 149 TL ve 225 TL  olan bir deri ceket 119 TL.”
İndirimlerin sadece seri sonu ürünlerde değil tüm ürün ve modeller için geçerli olduğuna dikkat çeken Hüseyin Şahin, “Tüm ürün gruplarımız ISO 9001 kalite belgelidir. Sattığımız tüm ürünlerimizin arkasında duruyor ve her türlü bakım yani satış sonrası hizmeti de yerine getiriyoruz. Sektörümüzde 17 yılını yaşadığımız bu dönem içerisinde geriye dönüp baktığımızda sınırsız müşteri memnuniyeti ve her kesimden her gün artan ve genişleyen müşteri potansiyelimiz bizleri mutlu etmektedir. Sürekli yenilediğimiz modellerimiz seçkin derilerle hazırlanıp tamamen kalite prensibiyle üretim aşamasını geçip diğer illerdeki bayilerimizle birlikte Mevlana alanındaki 2 ayrı mağazamızda müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Ödeme kolaylıkları ve müşterilerimizin yoğun talebiyle sık sık yaptığımız kampanyalarımızla artık Konya’da deriyle tanışamayan kimse kalmasın istiyoruz. Bay ve bayan modellerini ürettiğimiz kışa özel kalın deri kabanların yerine bahara hazırladığımız kuzu derisinden hafif, şık ve estetik deri ceket modelleri de kampanyamızda yoğun bulunan ürünlerimizden” diye konuştu.
DERİ NASIL GİYİLECEK DURUMA GELİYOR?
Deri ürünlerin imalatı ile ilgili de bilgi veren Ceylan Deri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, imalatta ağırlıklı olarak kuzu derisi kullandıklarını belirtti. Ham derinin tabakhanede tabaklama işleminin ardından dikime hazır hale geldiğini, tamamı el işlemeciliği ile yapıldığı için uzun bir süreç aldığını söyleyen Hüseyin Şahin, “Derinin kesimi makasla yapılıyor, dikimi ise tamamen el işçiliği ile yapılıyor. Üretim aşamasında derinin rengi belirleniyor. Tamamen doğal renklendiriciler kullanılarak deriye hemen hemen her renk verilebiliyor. Boyanan deriler modelistler tarafından renk ve model uyumlarına dikkat edilerek biçimlendiriliyor ve üretim aşaması bu modellerin uygulanmasıyla tamamlanıyor” dedi. Eskiden ağırlıklı olarak siyah ve kahverenginin kullanıldığı deride şimdilerde taba ve camel gibi diğer renklerin de en az diğerleri kadar talep gördüğünü söyleyen Şahin, üretimde müşterinin taleplerini dikkate aldıklarını da sözlerine ekledi.  n RASİM ATALAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.