Ceylan Deri'de sezon indirimi

Ceylan Deri'de sezon indirimi

Bahar aylarının en sağlıklı kıyafeti deri. Nefes alabilen yapısıyla vücudun terlemesini engelleyen deriden imal kıyafetler, hem şıklığıyla hem de doğal yapısıyla büyük ilgi görüyor

Deriden imal edilen kıyafetler, sağlığına önem verenler tarafından büyük ilgi görüyor. Özellikle bahar aylarında gözenekli yapısı nedeniyle terlemeyi önleyen deri kıyafetler, organik yapısıyla da kanserojen maddeyi bulundurmuyor.

SUNİ DERİLERE DİKKAT

Deri giyim sektörünün köklü firmalarından Ceylan Deri’nin yöneticisi Hüseyin Şahin, deri kıyafetlerin hem baharda hem de kürklü üretimle kışında kullanılabildiğini dile getirdi. Mevlana ve Piri Mehmet Paşa Çarşısı’ndaki mağazalarından satışını gerçekleştirdikleri ceket ve diğer aksesuarları koyun ve kuzu derilerinden ürettiklerini kaydeden Hüseyin Şahin, “Öncelikle kullanıcıların şunu iyi bilmesi gerekiyor; suni deri diye bir ürün yoktur. Bu isim altında satılan ürünler naylon, plastik gibi ürünlerin geri dönüşümünden elde edilen, deri görünümü verilmiş ürünlerdir. Hem sağlıksız hem de kanserojen madde taşıma ihtimalleri yüksektir. Zaten bir çoğu Çin’den ithal edilmektedir. Bu yüzden, deri kıyafet tercih edenlerin kuzu ve koyun derisinden üretilen ürünlere yönelmesi gerekmektedir” dedi.

2-3-010.jpg

BAHAR KAMPANYASI

Bahar ayıyla birlikte yeni sezona kampanya ile girdiklerini vurgulayan Şahin, “Herkesin deri ceket ve aksesuar kullanma alışkanlığı edinmesi, sağlıklı kıyafetlerle tanışması için yeni sezonda, yeni ürünlerimizde büyük indirimler yaptık. Gençlerimizi, çocuklarımız ithal, hangi ürünlerden üretildiği tam olarak bilinmeyen sunni kıyafetler giyerek sağlıklarını tehlikeye atmasınlar, gerçek deri ürünler kullansınlar” diye konuştu.

BÖRKLER İLGİ GÖRÜYOR

Ham koyun derisini deri ceket haline getirdiklerinin altını çizen Şahin,  “Ağırlıklı olarak bay bayan deri ceket, yelek ve kışlık kürk satışını yapıyoruz. Ürünlerimizin yüzde 60’ı ilkbahar ve sonbahar ürünlerine dönük olarak satışlarını gerçekleştiriyoruz. Yazın çok sıcak iki ay hariç 10 aya hitap eden deri giyim mevcut.  Ayrıca deri parçalarından deri şapka börk, bayan çantası da üretiyoruz” diye konuştu Derinin doğal olmasından dolayı tercih edildiğinin altını çizen Ceylan Deri yöneticisi Hüseyin Şahin, “Yiyecekte nasıl doğal tercih edilirse deri de giyim için öyledir. Modayı ilk önce giyimde deri takip eder. En yeni giysiler deride görülür.  Biz kuzu derisi kullanılıyoruz. Yünüyle beraber güzel olandan kürk üretiliyor. Biraz daha kalın olanlar kışlığa dönük, bir kısım daha ince olanlar mevsimlik olarak üretiliyor ”şeklinde konuştu.

FİYATLAR AVM’LERDE ÇOK YÜKSEK

Fiyatları uygun hale getirerek, deri giyimini cazip hale getirdiklerinin altını çizen Şahin, “Bay ve bayan ürünlerde yarıya yarıya yoğunluk yaşanıyor. 30-50 yaş en fazla giyilen dönem ama 7’den 70’e herkes giyiyor.  Gençler sıcaklıktan ziyade görüntü isterken ileri yaşlardaki müşterilerimiz sıcaklık kullanabileceği ürün istiyor. Üretimden başladığımız için piyasada bilinenin aksine bir uygunluk var. İnsanlar sadece alışveriş merkezlerinde gördüğü için yüksek rakamlı görüyor. Bu da deri hakkında yanlış algı oluşturuyor. Doğru yerden alınırsa deri hem şıklık ve hem de uzun süre kullanım açısından kumaştan daha uygun.  Fiyatlar da bilinen aksine yüksek değil. Doğru yerden doğru ürünü almak gerekiyor” dedi.

YURTDIŞINDAN BÜYÜK İLGİ VAR

Konya’da derinin her mevsimde giyilebileceğini belirten Ceylan Deri yöneticisi Şahin, “Türkiye’de iklim olarak en fazla deri giyilebilen bir yer Konya. Her mevsim giyilebiliyor. Fiyatlarımız uygun olduğu için Konya’ya misafir gelen vatandaşlarımızdan da ilgi görüyoruz.  Fransa’ya ihracatımız var.  Deri ceket çalışmaya ve sağlamlığa yönelik hitap ediyordu. Şu anki deri ceketler hafif insanı yormayan estetik ince eskiye nazaran biraz daha titiz kullanılması gerekiyor. Aşırı yağışlardan kaçınılması gerekiyor. Çünkü deri doğal olduğu için gözenekleri vardır. İmitasyondan da farkı budur” diye konuştu.

HAKAN ARMUTCU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum