Derebucakın ihtiyacı Mekodan

Derebucakın ihtiyacı Mekodan

Meko İnşaat Ltd. Şti, Derebucakta İnşaattan Beyaz eşyaya kadar iki ayrı sektör ve birçok çeşitte müşterilerine hizmet sunuyor

Mehmet Kısa tarafından 1992 yılında kurulan ve bölgesinde sektör olarak önemli bir boşluğu dolduran Meko İnşaat Ltd. Şti, Derebucak’ta İnşaattan Beyaz eşyaya kadar iki ayrı sektör ve birçok çeşitte müşterilerine hizmet sunuyor. 
Yaptıkları inşaatların tüm malzemelerinin tedarikçisi konumunda olduklarını söyleyen Meko Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kısa, sadece inşaat ve inşaat malzemeleri değil, aynı zamanda beyaz eşya sektöründe de önemli markaları bünyelerinde bulundurduklarını ifade etti. Derebucak’ın tarihinde de önemli sıkıntılar yaşadığının ve bunların üstesinden geldiğini hatırlatan Kısa, Derebucak insanı olarak kendilerinin de bu bilinçle hareket ettiğini belirtti. Evsizliğin ve sıkıntının ne demek olduğunu bildiklerinin altını çizen Ahmet Kısa, ”Torosların eteğinde önemli bir ilçe olan Konya’nın incisi Derebucak’ımız biliyorsunuz ki 1950’li yıllarda iki kez yanmış ve tamamen yok olmuştur. Bunun üzerine biraz devlet yardımı biraz da kendi katkılarıyla o zaman ki büyüklerimiz yeni Derebucak’ın inşasına başlamışlar ve başlarını sokacak birer oda’da olsa evler yapmışlar. Bir evde 4 oda, her odada bir aile, sıkıntılar içinde yaşamışlar. Evsizliğin ve sıkıntının ne demek olduğunu en iyi bilen halkımız yılmamış, çalışmış ve Allah’ın izniyle şimdi ki Derebucak’ı oluşturmuşlardır. Artık günümüzde evler çok önemli bir yatırım kaynağı ve mutlulukların paylaşıldığı, birer yuva haline gelmiştir. Biz MEKO Limited Şirketi olarak bu felsefeden çıkarak bölgemize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için Mehmet Kısa tarafından dekorasyon ve inşaat malzemeleri satıcılığı için 19 Mayıs 1992’de kuruluşumuzu gerçekleştirdik. Daha sonra da bölgemizin ihtiyaçları noktasında çeşitlerimizi arttırdık” dedi.
Meko İnşaat olarak anahtar teslimi inşaatları sözleşmeli bir şekilde yaptıklarını da söyleyen Meko Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kısa çeşitleri hakkında da şunları söyledi: “Şirket olarak İnşaattan Mobilya’ya, Beyaz Eşyadan Halıya. Hazır Mutfaktan Vestiyere, Alçı Dekorasyondan Fayans Seramik’e, Banyo Dolabından Arma Türlere, Sıhhi Tesisattan Alt Yapı Borularına, Panel Bahçe Tellerinden Kiremit’e. Vitrifiyeden Küvetlere, Kapıdan Laminant Parkeye, Hırdavattan Aksesuarlara ve Kalorifer’den Isı Yalıtımına kadar kaliteli ürünler ile Meko Limited Şirketi olarak güçlü ekibimizle hizmet vermekteyiz. Değerli hemşerilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermekten kıvanç duyuyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.