Çok keyifli bir maç bizi bekliyor

Çok keyifli bir maç bizi bekliyor

Atiker Konyaspor As Başkanı Mustafa Aydınalp, Trabzon deplasmanına kesinlikle galibiyet için gideceklerini belirterek, Şenol Güneş stadında seyir zevki yüksek bir maç olacağının altını çizdi

MORAL MOTİVASYONUMUZ İYİ

Atiker Konyaspor As Başkanı Mustafa Aydınalp, yarın deplasmanda oynanacak olan Trabzonspor maçının seyir zevki yüksek bir maç olacağını belirterek, sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Trabzonspor deplasmanlarından genellikle sevinerek döndüklerinin altını çizen Aydınalp, “Son haftaların performansı iyi olan iki takımın mücadelesinden kazançlı çıkan taraf biz olacağız” dedi.

Geçen hafta Alanyaspor karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Atiker Konyaspor As Başkanı Mustafa Aydınalp, “Son 4 haftadır yenilgi yüzü görmeden yolumuza devam ediyoruz. Aykut Hocanın göreve gelmesi ile birlikte de takımda birşeyler daha iyi gitmeye başladı. Oyuncularımızın, yöneticilerimizin, taraftarlarımızın moral motivasyonu en üst seviyelere çıktı. Bunun da takım adına bir avantaj olduğunu düşünüyorum.  Atiker Konyaspor olarak deplasmanda daha iyi olduğumuzu söylemeye gerek bile yok. 14 haftalık süreçte deplasmandan 10 puan topladık. Deplasmanda sadece Göztepe'ye karşı bir yenilgimiz var. Trabzon takımı da iki haftadır başarılı sonuçlar alıyor. İki başarılı takımın mücadelesinin zevkli geçeceğini, ancak kazanan takımın da biz olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

TRABZON BİR FUTBOL ŞEHRİ

Trabzon'un bir futbol şehri olduğunun altını çizen Atiker Konyaspor As Başkanı Mustafa Aydınalp, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Trabzon gerçekten bir futbol şehri. Burada maç kazanmak çok daha keyifli olur diye düşünüyorum. Onların da bir çıkışı sözkonusu. Kaliteli oyuncuları var ve teknik olarak iyi yönetiliyorlar. Aynı şeyler bizim için de geçerli. Deneyimli bir teknik adamımız ve kaliteli bir oyuncu grubumuz var. Takım iyi çalışarak Trabzonspor maçına hazırlandı. Bu maça yönetimin tamamı olmasa da büyük çoğunluğu gidiyor. Taraftarlarımız da takıma destek vermek için Şenol Güneş stadının tribünlerinde yerlerini alacaklar. Keyifli bir maç olacağını söyleyebilirim” dedi.

GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Trabzon deplasmanlarının sadece Konyaspor için değil, ligdeki bütün takımlar için zor bir deplasman olduğuna dikkat çeken Aydınalp, “Zor ve taraftar baskısı olan bir deplasman. Dolayısıyla da seyircinin baskısı ile daha agrasif oynayan bir Trabzon takımı ile mücadele edeceğiz. Ancak, biz sahaya kesinlikle 3 puan için çıkacak ve bunu da başararak puanımızı 24'e çıkartacağız. Bizim tek düşüncemiz ilk yarıyı en iyi yerde bitirip, ikinci yarıya daha moralli bir şekilde başlamak olacak” diyerek, Atiker Konyaspor'u güzel günlerin beklediğini bildirdi.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.