Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

ANKARA- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla, ‘Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 11. Dönem Açılış Töreni’ parti genel merkezinde yapılacak. (13.00-Ankara)YURT- Başbakan Ahmet Davutoğlu Kayseri’de Erciyes Üniversitesi’nde...

ANKARA

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla, ‘Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 11. Dönem Açılış Töreni’ parti genel merkezinde yapılacak. (13.00-Ankara)

YURT

- Başbakan Ahmet Davutoğlu Kayseri’de Erciyes Üniversitesi’nde akademik yıl açılış törenine katılacak, daha sonra Raylı Sistem Hattı ve Yeni Hal binalarının açılışını yapacak. Valilik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı da ziyaret edecek olan Davutoğlu, MÜSİAD tarafından düzenlenen akşam yemeği programına katılacak. (11.15 – 21.00-Kayseri)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da davetli olduğu düğün programlarına katılacak. (19.30-Antalya)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Kocaeli’nde Kalkınma Ajansları Yatırım Destek Ofisleri (YDO) İstişare Toplantısı ile Kalkınma Ajansları Genel Sekreterler Toplantısı’na katılacak. (10.30-13.30-Kocaeli)

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Gaziantep ve Mardin’de. Bakan Şimşek Gaziantep’te AK Parti Ekim ayı İl Danışma Meclisi toplantısına katıldıktan sonra bu yıl 10'uncusu düzenlenen geleneksel "Fikir Toplantısı"na katılmak üzere Mardin'e geçecek. (14.00-19.00-Gaziantep-Mardin)

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rize AK Parti İl Başkanlığı Ekim ayı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak. Rize Yeşilçay Emine Yardımcı Kız Yurdu'nda incelemede bulunacak. (11.00-15.45- Rize)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig’de Sivasspor-Çaykur Rizespor, Balıkesirspor-Bursaspor, Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçları oynanacak (Sivas, Balıkesir, İstanbul 16.00, 19.00, 19.00)

- Galatasaray’da seçimli olağan genel kurulu toplantısı yapılacak (İstanbul 10.00)

- Fenerbahçe Kulübü’nün yüksek divan kurulu toplantısı yapılacak (İstanbul 10.30)

- Takımların maçlara yönelik çalışmaları takip ediliyor

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.