Çelikkent KYK Park Evleri'nin temeli atıldı

Çelikkent KYK Park Evleri'nin temeli atıldı

İnsanlar her şeyin en iyisine layıktır ilkesinden yola çıkarak hareket ettiklerini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Talat Çelik, şehrin merkezinde doğayla iç içe olunabilecek Park Evleri projesini

‘İnsanlar her şeyin en iyisine layıktır’ ilkesinden yola çıkarak hareket ettiklerini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Talat Çelik, şehrin merkezinde doğayla iç içe olunabilecek Park Evleri projesini hayata geçiren temeli atmaktan onur duyduklarını dile getirdi.
Talat Çelik, “Günümüzde insanlar gerek mal ve can güvenliği gerekse çocuklarını sağlıklı ortamlarda doğa ile iç içe güven içerisinde oynamalarını istemeleri, ailelerin de çocukları oyun oynarken doğal yemyeşil bir ortamda dinlenebilecekleri güvenlikli siteleri tercih etmektedirler. Bu nedenle Çelikkent, ‘insanlar her şeyin en iyisine layıktır’ ilkesinden yola çıkarak şehrin merkezinde Park Evleri projesini hayata geçirmektedir.
Park Evleri, Alaaddin Tepesi’ne 3.3, Adliye’ye ve Mevlana Kültür Merkezi’ne 2, Konya Valiliği’ne 3 kilometre mesafede 14 bin m2 toplam alandan 10 bin m2sini yeşil alan ve dört bir yanı yol ile çevrili bir projedir. 5 blok toplam 100 daireden oluşacak Perk Evleri’nin en büyük özellikleri ise daireler arasında galeri boşluğu olması, yerden ısıtma, ankastre mutfak ve Fransız pencere, site güvenliği, otopark, basketbol ve voleybol tenis sahası, çocuk oyun sahası, rekreasyon sahası. Bu özellikleriyle Çelikkent Park Evleri bölgesinde son derece farklı bir proje olmuştur. Özel sektörün öncülüğünde nitelikli konut üretiminin genişlemesinin önemi de açık bir şekilde ortadadır.
Çelikkent bu gelişmenin bir parçası olmayı kendisine vizyon edinmiş ve bunu gerçekleştirecek adımları hızla atmaktadır. Şehrin içinde ve şehirden kopmadan huzur dolu bir ortam yaşatmak için geliştirilen projemizde kaliteli malzeme ve işçiliğin modern çizgiler ve teknikler ile yorumlandığı anlayışla yapılacak konutlarda şimdiden yerlerinizi ayırtın.”  n  ALİ SAİT ÖGE 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.