Büyükşehir’de iki daire başkanı değişti

Büyükşehir’de iki daire başkanı değişti

Konya Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı ve Park ve Bahçeler Daire Başkanı değişti.

Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Mustafa Esgi'nin yerine Eski Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Görgülü atandı. Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ceylani Kılıç'ın yerine ise Selçuklu Belediye Başkanı Yardımcısı Murat Can getirildi.

HASAN GÖRGÜLÜ KİMDİR?

1974 yılında Konya da doğdu. Belediyelerde Hizmet Yönetimi ve Planlaması, Stratejik Planlama ve Yönetim, Belediyelerde Halkla İlişkiler, Belediyelerde Altyapı ve Üstyapı Hizmetleri, Akıllı Şehir Tasarımı ve Sürdürülebilir Belediyecilik alanında çalıştı. Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde, Yüksek Lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda yaptı. KTO Karatay Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Ana Bilim Dalı’nda doktora yapıyor. Meram Belediyesi ve Selçuklu Belediyesi’nde çeşitli müdürlüklüerde görev aldı. Son olarak Selçuklu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

MURAT CAN KİMDİR?

Murat Can 1970 Konya doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimlerini sırayla İnkılap İlkokulu, Karma Ortaokulu ve Gazi Lisesi'nde tamamlamıştır. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunudur. 1994 yılında Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde göreve başlamıştır. Sonrasında Karatay Belediyesi'nde başkan yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 2007 yılında devlet memurluğu görevinden çekilerek 2011 yılına kadar yurtdışında çeşitli şirketlerde yönetim kurulu başkan vekilliği gibi görevleri üstlenmiştir. 2011 yılında Selçuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev ataması yapılmıştır. 2016 yılında Selçuklu Belediyesi'nin Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Çok sayıda sivil toplum kuruluşlarında üyelikleri ve ya genel merkez ve Konya şubesi kurucu yönetim kurulu üyelikleri vardır. Can geçtiğimiz günlerde Park ve Bahçeler Daire Başkanı olarak atandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum