Büyükkapancı son  yolculuğuna uğurlandı

Büyükkapancı son yolculuğuna uğurlandı

Konya'nın manevi büyüklerinden ve Milli Selamet Partisi (MSP) Konya kurucularından AGD Konya Şube Baskanı Mehmet Parlak'ın dedesi, İbrahim Büyükkapancı vefat etti

Büyükkapancı'nın ölümü, sevenleri ve yakınlarını üzdü. İbrahim Büyükkapancı, 92 yaşında ve 2'si kız 1'i erkek toplamda 3 çocuk babasıydı.Merhumun cenazesi, öğle namazına müteakip Hacıveyis Cami'de kılınan cenaze namazının ardından, Üçler Mezarlığı'na dualarla defnedildi.

CENAZEYE KATILIM FAZLA OLDU

Cenazede büyük bir kalabalık yaşandı. Cenaze törenine Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Konya Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Eski Belediye Başkanı Veysel Candan, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Avukat Hasan Hüseyin Uyar, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, partililer, AGD üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı. Merhaba Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır niyaz ederiz. Sevenleri ve yakınları cenazede İbrahim Büyükkapancı'yı rahmet ve minnet ile andı. Büyükkapancı'nın çok zorluklar çektiğini ve tam bir dava adamı olduğunu dile getirdi. Kendilerinin merhumdan çok şey öğrendiğini belirtti. Ayrıca Büyükkapancı'nın akrabaları, bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

EMRE ÖZGÜL


img_2255.jpgimg_2258.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.