Bu fotoğraf FETÖ'cüleri kudurttu

Bu fotoğraf FETÖ'cüleri kudurttu

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları hem sosyal medyada propaganda yapıyor hem de haber sitelerine attıkları yorumlarla gazetecilere saldırmaya devam ediyor.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları hem sosyal medyada propaganda yapıyor hem de haber sitelerine attıkları yorumlarla gazetecilere saldırmaya devam ediyor. Büyük bir kısmı ABD, Kanada ve Romanya gibi ülkelere kaçan FETÖ mensupları bulundukları ülkelerden Türkiye'de yayın yapan haber sitelerine hakaretvari yorumlar atıyor. En son gazetemizin internet sitesine yorum atan ve IP adresi ABD'nin Texas eyaleti olarak tespit edilen  FETÖ mensubu gazetemiz genel yayın yönetmeni ve internet sitesi editörüne beddualarda bulundu.

YURTDIŞINDAN TACİZLERE DEVAM

"Fethullah Gülen'i tekme tokat döven yarbay konuştu" başlıklı haberimizde yer alan Fethullah Gülen'in fotoğrafından rahatsız olan ve bu habere  yorum atan Nail B. Isimli FETÖ menbusu, "Bu gazetenin genel yayin yonetmeni insallah feci bir sekilde can verir, Muhterem Fethulllah Gulenin fotografini fotosop ile oynayip cirkin gostermeye calisan da" bedduasında bulundu. Örgütün elebaşı Fetullah Gülen 17/25 Aralık operasyonlarının ardından FETÖ mensubu polisleri gözaltına alanlarla ilgili "Hırsızın değil yakalayanın üzerine gidenlerin Allah evlerine ateşler salsın, yuvalarını dağıtsın" bedduasını etmişti. FETÖ mensupları kaçtıkları ülkelerde boş durmayarak internet siteleri ve sosyal medya üzerinden gazetecileri taciz etmeye devam ediyor.

merhabahaber.com

56-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.