BİR EVE DAHA ATEŞ DÜŞTÜ

BİR EVE DAHA ATEŞ DÜŞTÜ

Konya'da öğrenci servisi ile minibüsün çarpışması sonucu 4 kişinin can verdiği kazada, yaralı öğrencilerden biri daha hayatını kaybetti.

Beybes Mahallesi’nde meydana gelen kazada ağır yaralanan öğrencilerden Ahmet Vadı (11), tedavi gördüğü Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi kritik yoğum bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Vadı’nın cenazesi otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Meram'ın Beybes Mahallesi Zümrüttaşı Sokak ile Önder Sokağın birleştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Adem Ovalı (43) idaresindeki 42 C 0312 plakalı öğrenci taşıyan servis minibüsü ile ihsan F. (40) idaresindeki 42 BZF 80 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada servis minibüsünde bulunan öğrencilerden Fatma Nur Yeniay (11), Hatice Vadıoğlu (11) ve Rabia Sahra Vadıoğlu (11) ile minibüs şoförü Adem Ovalı hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 11 öğrenci de olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan diğer öğrencinin de hayatını kaybettiği öğrenildi.ı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.