Bayır Diamond iftarda buluşturdu

Bayır Diamond iftarda buluşturdu

Konya'nın ilk alkolsüz konseptli 5 yıldızlı oteli Bayır Diamond Hotel, düzenlediği iftar programı ile gazetecilerle bir araya geldi.

Hotel'de düzenlenen iftar yemeğine Bayır Diamond Hotel Genel Müdürü Kazım Öztoklu, Genel Müdür Yardımcısı Sevil Akın, Kurumsal Satış Müdürü Bekir Çınardalı, Kurumsal Satış Yetkilisi Adem Özpınar, Ziyafet Satış Yetkilileri Samet Üçer, Fadime Korkmaz, Grup Satış Yetkilisi Eda Alan, Önbüro ve Rezervasyon Müdürü Emre Çetinkaya, Rezervasyon Yetkilisi Dilşad İpekdal, Yiyecek ve İçecek Müdürü Ali Şimşek ve davetli çok sayıda gazeteci katıldı. Konya'da otelcilik anlayışına yeni bir soluk getirdiklerini belirten Genel Müdür Öztoklu, 11 ayın sultanı Ramazan ayının kendi otellerinde de dolu dolu geçtiğini aktardı.

2-2-062.jpg

Ramazan ayının paylaşmak ayı olduğunu vurgulayan Öztoklu, "Mübarek bu aylar, insanların birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine de vesile oluyor" dedi. Hotel'de yürüttükleri çalışmalar hakkında da bilgiler veren Öztoklu, daha sonra şunları kaydetti: "Otelimiz toplam 214 odalı olup, 450 yatak kapasiteli ve 5 yıldızlıdır. Çok çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktayız. Türk ve dünya mutfaklarından seçme eşsiz yemeklerini sunduğumuz Ana Restoranımız, eşsiz şehir manzarası eşliğinde en seçkin alakart yemeklerin bulunabileceği Roof Restoranımız bizi tercih eden müşterilerimizin önceliği haline geldi. Günün her saatinde taze ve sağlıklı içeceklerin ve aperatiflerin bulunduğu pastanemiz, lobbymiz ve teras barımız ile standartların ötesinde bir hizmet veriyoruz. Kına, nişan, düğün, seminer, kongre ve özel toplantıların yapabileceği, en son teknoloji ile donatılmış 50 metrekare ile 900 metrekare arasında değişen 7 adet modern ve ferah toplantı salonlarımız mevcut. Geniş fuaye alanlarımız ve 300 araçlık kapalı otoparkımız ile organizasyonları unutulmaz deneyimlere dönüştürüyoruz. Otelin bünyesinde bulunan 2 bin 500 metrekare bay-bayan sağlık kulübümüz, fitness salonlarımız, hamam, sauna, buhar odası, hydro masaj salonu, masaj salonları, kapalı yüzme havuzları, jakuzi, özel dinlenme alanları ve en taze ürünlerin sunulacağı vitamin barları ile günün bütün yorgunluğunu müşterilerimizin üzerinden alıyoruz." İftar ve konuşmanın ardından Öztoklu, otel çalışanları ve gazeteciler günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.