Başkanlar vatandaşlarla buluştu

Başkanlar vatandaşlarla buluştu

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nın düzenlediği programda belediye başkanları ve milletvekili adayları vatandaşlarla buluştu

AK Parti İl Başkanı Musa Arat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Milletevekili adayı Hüsniye Erdoğan, il ve ilçe teşkilatlarından yöneticiler Hacıveyiszade Camii'nden Gedavet Parkı'na yürüyerek vatandaşların sorunlarını dinledi ve 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye destek istedi. Camlı Köşk'te bir basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Musa Arat, "AK Parti olarak vatandaşlarımızla sürekli iç içe olduk. İnşallah bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. İl Başkanlığımızca böyle bir program düzenleyip vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı da bulduk. Onların sorunlarını dinledik, ihtiyaçlarını öğrendik. 7 Haziran'a sayılı günler kaldı. Başbakanımızın Konyalı olması Konya için büyük bir avantaj. Umuyoruz ki Konya, Başbakanımız ile çok daha güçlenmiş bir şekilde siyaset arenasında yer alacaktır. Her zaman söylediğimiz gibi hedefimiz 14 milletvekili. Adaylarımızın hepsini mecliste görmek istiyoruz" diye konuştu.

14 ADAYI DA MECLİSTE GÖRECEĞİZ

AK Parti olarak Konya'da alanlarda etkin olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, "29 belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle, milletvekili adaylarımız ve tüm teşkilatlarımızla biz de alandayız. 7 Haziran seçiminin hem Türkiyemiz, hem Konyamız için ne kadar önemli olduğunu, oyların zayi edilmemesi gerektiğini, bütün halkımızın mutlaka oylarını kullanmasını, herkesin sandığa gitmesini anlatıyoruz. Aynı zamanda Başbakanımıza ve partimize en yüksek desteği vermemiz gerektiğini anlatıyoruz. Çünkü Konya, maddi manevi her alanda çok kazançlı çıktığı bir dönem yaşıyor. Konyamız, şehircilikte, sanayide, ticarette, turizmde, sağlıkta, eğitimde, her alanda ciddi bir yükseliş yaşadı. Şimdi bu yeni dönemde bu yükselişin daha da hızlı devam edeceğini ve dünyanın sayılı metropollerinden biri haline geleceğini görüyoruz. Konya'nın gerekeni yapacağına olan inancımız tam" ifadelerini kullandı. Yürüyüş, Gedavet Parkı'na gidildikten sonra son buldu.

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.