ASKON yönetimi tanıtıldı

ASKON yönetimi tanıtıldı

Genel kurulunu tamamlayan ve Yakup Yıldırım’ın güven tazelediği ASKON Konya Şubesi’nde, yeni oluşan yönetim kurulu basınla bir araya geldi. Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri ve faaliyetler kamuoyu ile paylaşıldı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi yeni yönetimi, yakın zamanda yapılan genel kurul sonrasında basınla bir araya geldi. Ramada Hotel’de gerçekleşen yönetim kurulu tanıtım toplantısına ASKON Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleri ve birçok basın mensubu katıldı. Toplantıda, hizmetler ve hedefler anlatıldı. Genel Kurul sonrası daha da güçlenerek, çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, yeni dönemde de heyecanlandıracak projeler ortaya koyacaklarını dile getirdi. Geçmiş dönem faaliyetlerini özetleyerek sözlerine başlayan Başkan Yıldırım, “Şube olarak şehrimiz ve ülke ekonomisi için sürekli projeler ürettik. Türkiye ve dünyaca ünlü birçok isimi Konya Şubemizde misafir ederek, konferans ve paneller gerçekleştirdik. Sosyal olarak da çalışmalarımız aksatmadık. Yurt içi ve yurt dışı onlarca iş gezisi organize ettik. Konya’dan ASKON çatısıyla seyahate gidenlerin gidilen bölgede ticari çalışmalar yapmasını sağladık. Fuar gibi uluslararası organizasyonlara geniş çaplı katılım sağladık. İş dünyası ile alakalı çalışmalar yaparken sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmedik. Türkiye’ye gelen yabancı ülke yetkililerini ASKON Konya Şubemiz’de ağırlayarak Konya ve o ülke arasında ticaretin nasıl geliştirilmesi üzerine görüşmeler yaptık. Birçok işadamımız büyükelçi, bakan, ateşe ve yabancı ticaret odası başkanları ile yüz yüze görüşme fırsatı bularak taleplerini iletme fırsatı buldu” dedi.

ÇUMRA OSB ANADOLU’YU HEYECANLANDIRDI

ASKON Konya Şubesi’nin öncülüğü ile Konya ve İç Anadolu’nun kaderini değiştirecek bir OSB projesi yürüttüklerini dile getiren Yıldırım, “ASKON Konya Şubesi öncülüğünde Çumra Belediyesi işbirliği ile Konya’nın en büyük organize sanayi bölgesini hayata geçirmek için proje geliştirdik ve hemen uygulamasını yaptık” şeklinde konuştu. Yeni dönemde, Konya ve ülke için son derece önem arz eden projeler hazırladıklarını dile getiren Başkan Yıldırım, şunları kaydetti: “ASKON Konya Şubesi’nin yaptığı faaliyetler her zaman yaptıklarına referans olmuştur. Bu noktada bir birinden değerli isimlerden oluşan ve her biri Konya için büyük taşıyan firmaların yöneticilerinden oluşan yeni yönetimimiz, heyecanı ve çalışma azmi ile göz doldurmaktadır. Mutat ve sık aralıklarla yapacağımız yurt dışı ve yurt içi iş gezileri, ufkumuzu açacak olan panel, konferans ve söyleşirler, sosyal sorumluluk projeleri, yatırım ortamı oluşturan projeler, devlet temsilcilerinin ağırlanıp sanayici ile görüştürülmesi, fuar çalışmaları, ihracat artırımına yönelik çalışmalar ara verilmeden devam ettirilecek.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.