Aşikâr, öğretmenleri yemekte buluşturdu

Aşikâr, öğretmenleri yemekte buluşturdu

Bünyesindeki eğitim kurumlarındaki öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Hilton Garden oteldeki yemekte buluşturan Aşikâr Eğitim Kurumları, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Aşikâr Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Fen Bilimleri Merkezi Özel Temel Lisesi Kurucusu Fatma Arıkan, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, “ Aşikâr Eğitim Kurumları içerisinde bulunan Tusem(Tıpta Uzmanlık Sınavı Eğitim Merkezi), Deulcom İnternational(Yabancı Dil ve Kariyer Eğitim Merkezi), Dusem (Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı Merkezi) ve Fen Bilimleri Merkezi Özel Temel Lisesinde çalışan öğretmen meslektaşlarımızla 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediğimiz yemekte bir araya gelerek bu anlamlı günü kutlamak istedik. Katıldığınız için teşekkür ederken, sizlerin ve bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bu birlikteliğimiz bozulmasın. Öğretmenlik sevilerek yapılan bir meslektir. Bir güzellik ve aşktır. Bu güzellik ve aşkla gelecek nesilleri yetiştirmektir. Öğretmenlik mesleği insandan başlayarak toplumu, hayatı ve dünyayı değiştirme ve şekillendirme gücünü taşıyan bilgilik ve fedakârlık işidir. Allah’tan bu mesleğinizi taçlandırarak sürdürmesine dilerim. Hepinizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi.  

Aşikâr Eğitim Kurumları Genel Müdürü Dr. Ahmet Gökhan Arıkan’ da, yemeğe katılan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, “Aşikâr eğitim kurumları olarak Konya’da eğitim sektöründe iyi yere bir yere geldiysek bunu sizlerle başardık. Hepinize bugüne ulaşmamızdaki katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin bu anlamlı gününde birlikte olmak istedik. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bundan sonraki dönemde de başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.