Armağan Koleji'nden örnek davranış

Armağan Koleji'nden örnek davranış

Özel Armağan Koleji, 4 Ekim Hayvanları Koruma gününde, Değerler Eğitimi Öğretmenleri Kevser Yalçın, Kübra Açıkgöz, Elif Melahat Büyükarpacı ve öğrencileri ile birlikte, hayvan dostları için süt, mama, ve yiyecek dağıttı.

Armağan Koleji Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşe Nur Canbolat, ‘’Armağan Koleji olarak bizler, ilkokul, ortaokul ve lisemizde öğrencilerimize sadece eğitim vermiyoruz, aynı zamanda onları hayata hazırlayacak asıl işi yani öğretmeyi de amaçlıyoruz. Bu vesile ile dünyamızın sadece insanlardan ibaret olmadığını öğrencilerimize hatırlatalım istedik. Bazen bu dostlarımızı unutabiliyor ve ya aklımıza hiç getirmiyoruz. Halbuki onlarda Allah’ın sessiz kullarıdır. Bizden istedikleri sadece su, bir kap yemek ve az biraz sevgi.. Sadece onlar bize muhtaç gibi gözüküyor olabilir. Ama gerçek bu değil. Hayvanlar bizim için çok önemlidir. Zira insan olarak, hayvanların etinden, sütünden, yumurtasından, derisinden, yününden ve gücünden yararlanırız. Bunun yanında bazı hayvanları sahipleniriz ve sahiplenip beslediğimiz hayvanlar bizim en sadık dostlarımız olurlar. Ayrıca hayvanlar, doğal dengenin sağlanması ve bizim de bu denge içinde yer alabilmemiz adına önemlidir.

Hayvanların korunması konusunda hepimize görev düşmektedir. Bizlerde bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte canla başla çalışıyoruz.

Canbolat, Lütfen Dünyayı paylaştığımız dostlarımızı koruyalım.’’dedi. Projeye katılan öğretmen ve öğrencilere okul yönetimi tarafından teşekkür edildi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.