Altınkaynak Konya’da yenilendi

Altınkaynak Konya’da yenilendi

“Altın ve pırlantada zerafetin kaynağı” sloganıyla bütünleşen Altınkaynak Kuyumculuk 28 yıllık tecrübesini Konya’da yenilediği showroom mağazasıyla müşterilerine yaşatıyor

Aslen Ilgın Beykonak kasabası eşraflarından olan Kemal Altunkaynak tarafından 1983 yılında Ankara Anafartalar Caddesi’nde kurulan ve bugün Ankara, İstanbul ve Konya olmak üzere toplamda 8 büyük şubeye ulaşan Altınkaynak, kuyumculuk faaliyetine zamanla döviz ve gayrimenkul alanlarına da sıçrayarak devam etmiş. 1989 yılında yetkili müessese olarak döviz alım-satımına başlayanların ilklerinden olması, sektördeki güvenilir ve istikrarlı davranışları firmayı aranılır bir kurum yapmış. 2000 yılında ise İstanbul Altın Borsası üyesi olması Altınkaynak’ın sektördeki yerini tartışılmaz hale getirmiş.
Aslen Konyalı olan ancak sektöre Ankara’da adım atan Altınkaynak Kuyumculuk, Konya’daki oluşumuna ise 1999 yılında Sarraflar yeraltı çarşısında açılan ilk şubesi ile başlamış. 2004 yılında ikinci şubesini açan Altınkaynak, 2010 yılının Aralık ayında ise 3. şube olarak Sarraflar yeraltı çarşısı üzerinde Konya Showroomu’nu hizmete geçirmiş oldu. Toplam 500 metrekarelik 3 katlı binada hizmet veren Altınkaynak’ın yeni binası adeta bir AVM formatında dizayn edilmiş. 157 metrekarelik giriş katında müşterilerine birbirinden güzel ürünlerin sunumlarını ve satışını yapan firma 70 metrekarelik üst katta VIP hizmet sunuyor. Alt katta özel dizayn edilmiş çocuk oyun alanı ve bayanların altın günlerini rahatlıkla yapabileceği nezih bir ortamı da unutmamış. Ayrıca giriş katta alışverişe gelen müşterilerin kendilerini rahat hissetmelerine yönelik olarak Gold Cafe tasarlanmış. Müşterisine sunacağı kaliteli ürünlerden önce nezih ortamı ile huzurlu bir alışverişin güvencesini sunan bunun için 28 istihdam oluşturan Altınkaynak, mağazalarında kendi ürünlerinin yanı sıra ulusal markaların ürünlerini de bulunduruyor. Mağazasında 4 İtalyan markasının özel koleksiyonlarını da bulunduran Altınkaynak, 90 çeşit bilezik modeli ile de oldukça iddialı. Mağazasında Altın takının yanı sıra daha çok fantezi ürünler ile kendi üretimleri pırlanta ve özel markaların seçkin koleksiyonunu bulunduran Altınkaynak, ‘Trabzon hasırı’ çeşidinde de Konya’nın en geniş ürün çeşidine sahip.
Konya’da bulunmayan ürünlerin kendilerinde mevcut olduğunu söyleyen Altınkaynak Konya Bölge Müdürü Satılmış Kozan, ulusal pazardaki tüm koleksiyonların da mağazalarında müşterilerine sunulduğunu ifade etti. Şirket yönetim kurulu gibi kendisi de Konya Ilgınlı olan Satılmış Kozan, Konya’nın 1999 yılından beri yaşadığı Altınkaynak kalitesini bundan böyle yeni mağazalarında yaşamaya devam edeceklerini de söyledi. Müşteri memnuniyet ve güveninin kendileri için öncelik hedef olduğunu belirten Kozan, tüm ürünlerin hem üretici firma hem de Altınkaynak sertifikalı olduğunun altını çizdi. Özellikle pırlantada uluslar arası pırlanta tescil laboratuarı GIA gemoloji enstitüsü sertifikası verildiğini de söyleyen Kozan, “ Müşterimizin güven ve huzuru için büyük bir titizlik gösteriyoruz. Belirli sürelerde müşterilerimizi arayıp memnun olup olmadıklarını soruyor bir memnuniyetsizlik varsa hemen düzeltilmesi için gayret veriyoruz. Altınkaynak olarak bizde fiyat istikrarı var. Bu da hiç şüphesiz müşterimiz için artı bir kazançtır. O nedenle hizmetimizde hem kaliteyi hem bol çeşidi ve de en önemlisi güveni öncelikli tutuyoruz” diyerek Yatırım amaçlı altın düşüncesi olan müşteriler için Gram altın bölge bayiliklerinin de olduğunu hatırlattı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.