Alka Diyeti Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Alka Diyeti Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Alka Diyeti Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında çok hızlı bir şekilde yayılan alka , binlerce kadını mutlu etmeye devam ediyor. Kadınlara su içerek zayıflama olanağı tanıyan bu diyet, kullanıcı yorumlarına bakılacak olursa işe yarıyor görünüyor. Uygulaması pratik ve maddi olarak her kesime hitap edebilen bu diyet hakkında neler bilinmesi gerekiyor?

Diyet Hakkında Bilgilendirme

                •Diyetin Ana Unsuru ‘Alkali Su’

Bu diyetin temel unsuru alkali sudur. Alkali suyun mucizesinden faydalanılarak uygulanmaktadır. Her geçen gün suyun yeni bir faydası ortaya çıkmaktadır.

•Nereden Satın Alınır?

Bugün internet üzerinden satışı yapılmaktadır. Resmi satış siteleri mevcuttur. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz. Kısa zamanda elinize ulaşacaktır.

•Fiyatı Nedir?

1 kutu alkali suya yaklaşık 48 lira ücret ödemeniz gerekiyor. Suyun 1 kutusu ile 1 ay alka  yapabilirsiniz.

•Nasıl Hazırlanıyor?

1 bardak suya 3 damla alkali su damlatmak sureti ile yeni bir su elde edersiniz. Bu sudan günlük 5 bardak içtiğiniz takdirde vücudunuz yağ depolamayı bırakacak ve iştahınız azalacaktır. İştah azalmasının sebebi hücrelerinizin ihtiyacı olan ögeleri alkali sudan karşılamasıdır.

•Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar

Dikkat edilmesi gereken 2 husus bulunmaktadır. Birincisi miktardır. 1 bardağa üç damladan fazla damlatmamalı ve günde 5 bardaktan fazla içmemelisiniz.  İkinci bir nokta ise alka diyeti ile herhangi bir diyeti aynı anda uygulamayınız. Aksi takdirde fayda değil zarar görürsünüz. Vücudunuzun dengesi ciddi anlamda tahribata uğrayabilir.

Daha Fazla Sabretmeyin, Fazla Kilolarınıza Elveda Deyin

Sizler de fazla kilolardan ve vücudunuzun yağ biriktirmesinden bıktınız mı? Öyleyse vakit kaybetmeden bir alkali su siparişi verin ve alka diyetine başlayın. Kısa zaman içinde fazla kilolarınızdan kurtulacak ve eski formunuza döneceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.