Ali Koç açıkladı: Başkan adayı olacağım

Ali Koç açıkladı: Başkan adayı olacağım

Fenerbahçe Genel Kurul toplantısında konuşan Ali Koç başkan adayı olacağını açıkladı.

 

Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısında konuşan Ali Koç başkan adayı olacağını açıkladı. İşte Ali Koç'un konuşmasından satır başları;

"Başkanım Aziz Yıldırımla istişare halindeydik beni yönetim kuruluna davet etmesine teşekkür ediyıorum. Birkaç görümmemiz oldu. Hem bugün hem yarınımızı konuştuk. Davetini gerçekleştiremedim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hep destek tam destek olmaya çalıştım. 3 Temmuzda herkes üstümüze düşeni yaptık, kenetlendik omuz omuza verdik. Ama bu kenetlenmenin daha sıkı olması önemli zira dava daha bitmedi. Tertemiz Fenerbahçemize sürülen leke herşeyden önemli. Aziz başkanımızın dediği gibi bu sadece bir şikde davası değildi. Önemli olan bu lekeden temizlenmemiz.
Rakiplerimiz güçleniyor, sıkılanıyor. Bir sonraki seçime başkanlık için elimizi taşın altına koymamız gerektiğine inanıyorum. Zamın geldiğini başkanımızla istişare ettik.Başkanımızın bu konuda bize destek olacağına eminim. Bu camia kenetlendiği zaman neler yapabileceğini gösterdi.


Taraftar konusu herkesi üzen bir konu, nihayetinde hepimiz aynı gemideyiz. Saha içi ve saha dışında omuz omuza olmalıyız.

HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.