AK Parti'den MHP ve SP'ye ziyaret

AK Parti'den MHP ve SP'ye ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Saadet Partisi (SP) İl Başkanları’nı ziyaret etti.

Ziyarette İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcıları Abdülkadir Özöğür, Mustafa Varol, Mustafa Dündar, Mustafa Erkuş, Ömer Faruk İyibildiren, Hayati Arık da hazır bulundu. AK Parti İl Teşkilatı’nın gün içinde gerçekleştirdiği ilk ziyaret, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı’na oldu. İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Yürütme Kurulu Üyeleri; MHP İl Başkanlığı’na atanan Murat Çiçek ve Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından ağırlandı. Bir süre İl Başkanı Murat Çiçek ile sohbet eden ve çalışmaları hakkında bilgi alan İl Başkanı Ahmet Sorgun, İl Başkanlığı görevine getirilen Murat Çiçek’i tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki Yürütme Kurulu Üyeleri’nin bir sonraki adresi Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı oldu. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki İl Yürütme Kurulu Üyeleri; Saadet Partisi İl Başkanlığı’na seçilen Hasan Hüseyin Uyar’ı makamında ziyaret ederek Uyar’ı da tebrik etti. Ziyarette Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Saydam, Ramazan Mücevher, Ahmet Büyüktermiyeci ve Fatih Oruç da hazır bulundu. SP İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ile Yürütme Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti. Konya’nın tüm siyasi parti teşkilatları ile her fırsatta bir araya geldiklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, bu ortamın Konya’yı Türkiye’de örnek yaptığının altını çizdi. Başkan Sorgun, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Bugüne kadar Konya’da seçim çalışmaları her zaman Türkiye’ye örnek olarak yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin de yine Konya’ya yakışır bir şekilde yapılacağına inanıyoruz. Ancak daha önemli arzumuz ve isteğimiz, Türkiye’de ve Konya’da kendi değerlerine sahip ve güçlü bir muhalefetin varlığıdır. Hepimiz bunun gayretinde olmalıyız.”

MUHALEFETE AMBARGO VAR

Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar ise güçlü bir muhalefetin olması için medyanın muhalefet üzerindeki ambargosunun kalkması gerektiğinin altını çizerek, “Devletin kanalı olan TRT partimize ambargo uyguluyor. Konya'da kendi kurduğumuz kanal aday listelerimizi yayınlamıyor. Böyle bir ortamda muhalefetin güçlenmesi beklenebilir mi? Muhalefetin gelişebilmesi için bu ambargonun kaldırılması lazım” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde genel merkezin aldığı karar doğrultusunda hareket edeceklerini belirten Uyar, Gazze'de yaşanan katliamla ilgili yaşanan olaylardan ders alınarak Hükümetin yönünü Batı'dan Doğu'ya çevirmesi gerektiğini ve İslam Birliği'nin kurulması için gayret göstermesinin önemine dikkat çekti.

 

20140722aw150386_01.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.