Ahmet Keleşoğlu dualarla anıldı

Ahmet Keleşoğlu dualarla anıldı

Eğitim gönüllüsü ve hayırsever işadamı merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu, ebediyete intikal edişinin 4’üncü yıldönümünde Konya’da Musalla Mezarlığında bulunan mezarı başında anıldı

Eğitim gönüllüsü ve hayırsever işadamı Dr. Ahmet Keleşoğlu, ebediyete intikal edişinin 4’üncü yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Programa Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Konya Eczacı Odası Başkanı Adem Açıkgöz, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar, Selçuk Üneversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, merhum Ahmet Keleşoğlu’nun ailesi ve sevenleri katıldı.

ÖNDERLİĞİYLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Anma programında konuşan Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen,"Bugün Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun dostları sevenleri çalışanları hep birlikteyiz. Ruhu şad olsun emekleri çok büyük. Ülkemizin diğer bölgelerine hayırlı hizmetleri devam ediyor. Kurmuş olduğu vakıf hayırlı hizmetlerine devam ediyor. Ben özlemle andığımı söyleyebilirim. Her an içimizde yaşıyor. Onun anılarıyla ve önderliğiyle yolumuza devam ediyoruz. Onun sanki yaşıyormuş gibi talimalarını yerine getiriyoruz. Bize çizdiği yönde güvende gibi istikrar sloganımız vardır bizim onun çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüryoruz ve elimizden geldiğince şirketlerimizi daha da büyütmeye çalışıyoruz. Vakfımızın yaptığı hayırların miktarını adetini çoğaltmaya çalışıyoruz. Bütün çabamız onun huzur içinde uyuyabilmesi. Yapmış olduğu kurmuş olduğu bu sistemin düzenin devamının sağlanmasıdır” dedi.

AHMET KELEŞOĞLU BİZE HAYAT DERSİ VERDİ

Dr. Ahmet Keleşoğlu’na Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Selçuklu üniversitesi Eski Rektörü Süleyman Okudan,“ Bu bölgenin yetiştirdiği bir değer kim olur derken Ahmet amca önüme geldi. Hikayesiyle insanlığıyla, hayırseverliğiyle ve ona sonra ulaşmak için bir çabaya başladım ve sonun da ulaştık. Tabiiki Ahmet amca tartışılmaz. Ahmet amca bana çok şey kattı. Ben Rektördüm ama ben ondan ders aldım. Hayat dersi verdi bana. Dua ediyorum şükür ediyorum beraber herşeyi başardık. Ben onu tanıdığım için çok mutluyum. Nur içinde yatsın hep gönüllerimizde yaşayacak" diye konuştu.

Anma programında son olarak konuşan Konya Eczacılar Odası Başkanı Adem Açıkgöz ise Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun Konya’ya ve ülkemize yaptığı birçok eserlerle her zaman tüm topluma örnek olmuş bir kişi olacağını söyledi. Konuşmaların ardından edilen dualarla anma programı sona erdi.

İDRİS BAKAN

img_9492_880x440.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum