Adese’den özel indirimler

Adese’den özel indirimler

Bugüne kadar düzenlediği birçok kampanyayla müşterilerine hesaplı alışveriş imkânı sunan Adese, bayrama özel yaptığı indirim ve kampanyalarla da bayram alışverişi yapacak müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Ramazan Bayramı’na özel olarak hazırladığı kampanyalarını müşterilerinin hizmetine sunuyor. Adese, bayram şekerinden gıda ürünlerine, konfeksiyondan ayakkabıya kadar yüzlerce üründeki indirim ve kampanyalarıyla müşterilerinin bayram sevincine ortak oluyor.

Bayramda en çok talep edilen ürünlerin başında gelen şeker, lokum ve çikolatada başlatılan kampanyalar 31 Temmuz’a kadar tüm Adese ve Adesem mağazalarında geçerli olacak. Adese, Elit bayramlık şeker ve çikolatalardan her 30 TL’lik alışverişte Adese 72’li ıslak havlu, Kent’in bayramlık şeker ve çikolatalarından her 20 TL’lik alışveriş yapanlara ise 1 litre Adese Limonata hediye ediyor. Adese ayrıca Torku’nun bayramlık şeker ve çikolatalarından her 30 TL’lik alışverişe 1 litre Torku Ayran, Şölen’in bayramlık ve çikolatalarından her 25 TL’lik alışverişe de 8x23 gr. Luppo Sandviç kek hediye ediyor. Adese, yüzlerce üründe yaptığı indirimle Ramazan Bayramı öncesi hem çocuklara hem de yetişkinlere özel ürünlerde avantajlı fiyatlar sunuyor. Çocuklara bayram hediyesi vermek isteyen aileler tüm Adese mağazalarından 31 Temmuz’a kadar akülü araba çeşitlerinde yüzde 25 kasa indiriminden yararlanabilecekler. Kulesite Adese, Casio ve Puma kol saatlerinde yüzde 25, Hislon kol saatlerinde ise yüzde 40 kasa indirimleriyle müşterilerini bekliyor. Bayramlık alışverişlerinde de avantajlı fiyatlar sunan Adese, konfeksiyon ve ayakkabı ürünlerindeki bol çeşitleri ile müşterilerinin ilgisini çekiyor.

Yaptığı indirim ve kampanyalarla alışverişi kazanca dönüştüren Adese, geçtiğimiz günlerde Kulesite Adese’de başlattığı kazı kazan kampanyasıyla bayramda da kazandırmaya devam ediyor. 150 TL ve katlarında Kulesite Adese’den alışveriş yapanlar gıda, temizlik, kişisel bakım, beyaz eşya ve küçük ev aletleri gibi binlerce üründen birini anında kazanma fırsatı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.