Adese, Adakale şubesini hizmete açtı

Adese, Adakale şubesini hizmete açtı

Geçtiğimiz ay Konya’daki 3. hipermarketini görkemli bir organizasyonla müşterilerinin hizmetine açan Adese, bu açılışlara bir yenisini daha ekledi ve Konya Selçuklu’da bulunan Adakale mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Mağaza açılışlarına ara vermeden devam eden Adese, geçtiğimiz ay büyük bir organizasyonla gerçekleştirdiği M1 Adese mağazasının açılışının ardından bu kez Adakale mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı. Mağazanın açılış töreninde Adese Genel Müdür Vekili Ahmet Özkürkçüler, Genel Müdür Yardımcıları Nurettin Örücü ve Yunus Köse ile birlikte Adese yöneticileri de hazır bulunurken, törene bölge halkının da ilgisi yoğun oldu. Açılışı gerçekleştirilen Adakale mağazasıyla birlikte mağaza sayısını 155’e çıkarttıklarının altını çizen Adese Genel Müdür Vekili Ahmet Özkürkçüler, “Adese olarak müşterilerimize kaliteli ve güvenilir bir alışveriş imkânı sunuyoruz. Marketlerimizde müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla karşılamaya çalışıyoruz. Bunun yanında mağaza açılışlarımızı da sürdürüyoruz. Geçtiğimiz ay Konya’daki üçüncü hipermarketimiz olan M1 Adese mağazamızı müşterilerimizin hizmetine açmıştık. Şimdi de Adakale mağazamızın açılışını gerçekleştirdik ve mağaza sayımızı 155’e yükselttik. Adese olarak İç Anadolu Merkezli büyüme stratejimiz çerçevesinde mağaza açılışlarımızı önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz” dedi.

2-2-034.jpg

YÜZLERCE ÜRÜNDE AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM FIRSATI

Midi formatındaki Adakale Adese mağazası; 435 metrekare ticari alan üzerinde, 2 kasa ve 12 personel ile hizmet veriyor. Açılışa özel yüzlerce üründe indirim fırsatlarının bulunduğu Adakale mağazasında müşteriler; gıdadan temizliğe, meyve-sebzeden şarküteriye, unlu mamullerden kuruyemişe, zücaciyeden küçük ev aletlerine, kırtasiyeden oyuncağa, kozmetikten kişisel bakım ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesi sayesinde ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.