3 ayrı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

3 ayrı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Konya-Karapınar karayolunda ve Karapınar’daki kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

TİCARİ ARAÇ KANALA DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Konya'da hafif ticari aracın sulama kanalına devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Konya-Karapınar karayolu Sakyatan Mahallesi civarında, sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 JCC 02 plakalı hafif ticari araç, sulama kanalına devrildi. Araçtaki Namık Gülenç, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Hilmi Doğan ile Mehmet Gümüş, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

MİLLETVEKİLİ ADAYI KAZA YAPTI

AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Kaya ile şoförü, bulundukları otomobilin ciple çarpışması sonucu hafif yaralandı. Ekrem Rıza Köke'nin kullandığı 42 E 7940 plakalı otomobil, Konya-Karapınar karayolunun 15. kilometresinde, aynı yönde seyreden Mahmut Tatlıdere yönetimindeki 06 GMT 90 plakalı ciple çarpıştı. Kazada hafif yaralanan Kaya ile şoförü Köke'ye 112 Acil Servis ekibince ambulansta müdahale edildi. Seçim çalışması yaptıkları Ereğli ilçesinden döndükleri öğrenilen Kaya ve şoförü, daha sonra başka araçla şehir merkezine gitti.

KAMYONET İLE PİKAP ÇARPIŞTI: 3 YARALI

Karapınar ilçesinde kamyonet ile pikapın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Ramazan Katman (33) idaresindeki  42 EEP 68 plakalı pikap Karapınar - Ereğli karayolunun 14. kilometresinde Hasan Işık (48) yönetimindeki 70 PC 496 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kazada sürücüler Katman ve Işık ile pikaptaki Mehmet Tekin (25) yaralandı. İlk müdahaleleri Karapınar Devlet Hastanesinde yapılan yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Tekin, Konya'ya sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.