2020'de üretilmeyecek araç modelleri

2020'de üretilmeyecek araç modelleri

2020 yılı itibariyle otomotiv sektöründe kimi modeller üretimden kalkarken, kimi sevilen modeller de yeniden tasarlanacak. İşte 2020'de üretilmeyecek araç modelleri...

Otomotiv sektörü de diğer pek çok sektör gibi 2020 için bir strateji belirliyor. Kimi modeller üretimden kalkarken, kimi sevilen modeller de yenilenmiş versiyonları ile alıcıların beğenisine sunuluyor. Otomotiv ile ilgili yazdığı yazıları ile tanınan gazeteci-yazar Emre Peynirci, sosyal medya hesabından 2020 yılında üretimine son verilecek marka ve modellerini paylaştı.

Buna göre şu modeller 2020'de hayatımızda olmayacak:

2020'de artık üretilmeyecek bazı önemli modeller şöyle; Audi TT, A3 Cabriolet, VW Beetle, Chevrolet Cruze, Volt, Impala, Fiat 500, Smart Fortwo, Nissan 370Z Roadster, Toyota Prius C, Lincoln MKC, Jaguar XJ, Infiniti QX30, Q70, Cadillac CTS.

Peynirci bir başka paylaşımında ise, Mercedes'in yavaş yavaş Çin kontrolüne geçtiğini belirtti.

"Çinliler, Mercedes'te yavaş yavaş kontrolü ele geçirmeye başladı. Çinli Geely'nin yüzde 9.69'lık hissesinden sonra, Daimler'in Çin'deki ortağı BAIC de yüzde 5 hissesini 10'a çıkarmaya hazırlanıyor. Kısa bir süre önce de Geely, Smart'ın yüzde 50 hissesini almıştı" ifadelerini kullanan Peynirci, böylece Çin'in bu sektördeki büyümesine de dikkat çekmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.