15 Temmuz’da meydandayız

15 Temmuz’da meydandayız

Partisinin Konya bayramlaşma programında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, “15 Temmuz'un yıl dönümünde meydanlarda olacağız. Mevlana Meydanı'nı yine dolduracağız” dedi

AK Parti Konya İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı ile gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Konya Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Bakanı Tahir Akyürek, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

img_3305.jpg

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ramazan ayının Türkiye'de ve Konya'da çok güzel şekilde idrak edildiğini belirtti. Sorgun; “Bu milletin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Ramazanda imkan buldukça Konya'ya gelmeye çalıştım. Ramazan Konya'da bir başka güzel yaşanıyor. Biz burada güven içerisinde ramazan aynını idrak ederken, iftarını şehadet şerbetiyle açanlarda vardı. Onlar bizlerin güveni ve huzuru için vatan görevlerini yerine getiriyorlar. Teşkilatımızın düzenlemiş olduğu programlar ile bütün şehitlerin aileleri ihmal edilmedi. Şehit ailelerinin bizlerden tek isteği onları unutmamamızdır” ifadelerini kullandı.

img_3311.jpg

15 TEMMUZDA MEVLANA MEYDANINDA TOPLANACAĞIZ

AK Parti'nin yürüttüğü "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında, doğuda birçok ili ziyaret ettiğini, Türkiye'nin bir bütün olduğunu ancak ihanet şebekelerinin boş durmadığını dile getiren Sorgun, “Sırtımızı, millete ve Allah'a yasladıktan sonra kimse bize zarar veremez. Burada bayram yapabiliyorsak, sırtında teçhizatıyla nöbet tutan askerlerimizin sayesinde yapabiliyoruz. 15 Temmuz'un yıl dönümünde meydanlarda olacağız. Mevlana Meydanı'nı o gün nasıl doldurmuşsak, yine aynı şekilde dolduracağız. Milletvekillerimiz de Meclisin ikinci kez gazi olduğu saatte Meclisin önünde olacak” diye konuştu.

img_3296.jpg

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ TESİS ETMELİYİZ

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ise katılımcıların bayramlarını tebrik etti. Arat, “Sofralarımızı, birliğimizi ve kardeşliğimizi, keder ve sevinçlerimizi paylaştığımız Ramazan ayını geride bıraktık. Bugün bayram. Tüm İslam aleminin ve siz değerli kardeşlerimin bayramını tebrik ediyorum. Birliğimizi ve kardeşliğimizi tesis etmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu günler de bizler için büyük fırsatlardır. Bugün coğrafyamızda çok çeşitli ve tehlikeli planlar uygulamaya konulmaya çalışılıyor. Bu oyunların bozulması ve başarısızlığa uğraması adına herkesin üzerine düşeni yapması ve taşın altına elini koyması gerekmektedir. Elden geldiğince teşkilatlar olarak Ramazan ayını iyi geçirmeye çalıştık. Bu manada gerek belediyelerimiz gerekse de teşkilat mensuplarımızın parti disiplini çerçevesinde gösterdiği çaba dolayısıyla hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

img_3303.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Bayramların birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi gerektiğini söyledi. Akyürek, “Bugün düzenlenen bu güzel program ile sizlerle bir araya gelme fırsatı bulduk. Bayram birlik ve beraberliğimizi tesis etmelidir. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederim” dedi. Yapılan konuşmaların ardından partililer bayramlaştı.

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.