Yüzme Yarışlarının Finali Konya’da yapılacak

Yüzme Yarışlarının Finali Konya’da yapılacak

Azerbaycan'da gerçekleştirilen Türk Devletleri Teşkilatı Gençlik ve Spordan sorumlu Bakanlar Toplantısı'nda alınan karar doğrultusunda "Herkes İçin Yüzme Projesi Yüzme Yarışmaları düzenlenecek.

Azerbaycan'da gerçekleştirilen Türk Devletleri Teşkilatı Gençlik ve Spordan sorumlu Bakanlar Toplantısı'nda alınan karar doğrultusunda; Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ile üç gözlemci ülke olan Macaristan, Türkmenistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin katılımları ile "Herkes İçin Yüzme Projesi Yüzme Yarışmaları düzenlenecek.

Yüzme Yarışmalarının Türkiye etabı 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde 8 farklı ilde bölge yüzme yarışmaları ile başlayacak. Bölge yüzme yarışmalarında her kategoride 1. sırayı elde eden yarışmacılar 04-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Konya Olimpik Yüzme Havuzu’nda final mücadelesi verecek.

Konya’da düzenlenecek Türkiye Birinciliği sonunda her kategoride 1. sırayı elde edecek yarışmacılar Azerbaycan’da yapılacak final müsabakalarında ülkemizi temsil edecek.

Başvurular 17 Nisan 2024 tarihine kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Bilgi Sisteminde ‘‘Herkes İçin Yüzme’’ modülünden yapılacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.